Přejít na obsah

Škoda Octavia II 1,9Tdi 77kW r.v. 2005

Doporučené příspěvky

Prodám svoji Octavii II 1,9tdi 77kW

r.v. 2005

najeto: 250xxx

Co z výbavy? loketní opěrka, čalouněný volant s čalouněnou řadičkou, interiérové lišty v laku černého klavíru, handsfree Parrot, lité kola Sirius, el. vyhřívání zrcátek, isofix, klimatizace

Jak jsem jezdil? Jsem druhý majitel a co vím od předchozího majitele? Byl to kolega z práce a auto měl jako služební a jezdil dlouhé trasy po ČR především dálnice. Auto jsem tedy koupil ve 196xxx a jezdí super. Také jezdím delší trasy (dálnice Brno-Olomouc, Brno-Praha, Praha-Plzeň), ve městě se příliš nezdržuji. Olej měněn každých 10xxx km.

A co jsem opravil? Jako každé jiné auto po 200xxx potřebuje vždy nějaký servis, nějaké čidlo abs odešlo, jinak dlouho nic. Při 240xxx jsem ale dělal dvouhmotu (spojka plus setrvačník - 30 000), takže je v autě nová od LuK, takže si myslím že je určitě na dlouhou dobu po starostech v tomto ohledu. Se spojkou jsem dával i nové přední brzdy s kotouči (5000). Ve 300xxx je nutné udělat rozvody a dále lanovod k ruční brzdě, to není nic drahého, možná to i stihnu opravit než se auto prodá. Dále také je potřeba udělat zadní brzdy (1500-2000) a pravděpodobně opravit volnoběžku u alternátoru (oml. příliš tomuto nerozumím, ale oprava vyjde cca max 5000). Takže když to shrnu, tak opravy za 10 000 by to sneslo rádo a to jsem Vám ochoten slevit 125 000 na 115 000. Opravy se nemusí dělat hned ale budou Vás čekat. Tak toto je komplet jak to je.

A jak z venku vypadá? Hlavní je, že je bez koroze. Má minimální šrámy ale nic vážného snad jen škrábanec na zadním narázníku, ovšem také to není nic extra. Celkově myslím, že dobrý:-)

Cena? Jak říkám, představuji si 125 000, ovšem slevuji na 115 000!!!. Něco je potřeba udělat ale to hlavní je opraveno. Auto jezdí spolehlivě a prodávám z důvodu koupi jiného vozu.

Více fotek? Napište a zašlu Vám je na e-mail, tel. 721 877 910, K vidění aktuálně v Berouně a je možné také v Praze. A snad i v Brně po domluvě.

Jinak při rychlém a vstřícném jednání a koupi do konce srpna jsem ochoten slevit na 110 000 !!!

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...