jan lichovnik Odesláno Srpen 28, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2015 ahoj, menil jsem zadni brzdy z bubnu na kotouč.ale pořad mi přibrždujou zadni kola nevi nekdo čim to muže byt ručni brzda to neni, pistky přegumičkovane. nejake rady?diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 30, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2015 Zkus pomocne pruzinky z o2. Mel jsem to same, pruzinky pomohly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Září 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2015 mysliě ty pružinky na ručni brzdu? ne ručka to neni. jedno kolo se vraci v poho a druhe ani pi.. . třmeny mam fungl nove i hadičky. neni rozdil mezi hlavnim brzdovym valcem u bubnu a kotouču? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 3, 2015 Sdílet Odesláno Září 3, 2015 ne tam rozdil nebude, taky jsem tak měnil..nemáš třeba špatně nasazenou gumičku na válečku vevnitř? jinak nevidím důvod proč by se nevracelo když máš nové třmeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Září 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2015 gumičky jsem nedelal ja.. koupil jsem fungl nove třmeny co už jsou komplet nove pistky gumičky no proste funglovky... i trubky jsou v poho.. dela to jen jedna strana jako by se nevracel ten pistek on se jako vrati ale minimalne (pořad kotouč de ztuha otočit) a na te pačce ručni brzdy neni zadna vule.. fakt už nvm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.