Spdm0 Odesláno Září 5, 2015 Sdílet Odesláno Září 5, 2015 Zdravím, toto je moje Octavia 1.9 TDi 66kw. Hodně jsem sháněl tuto barvu v kombinaci se světlým interiérem. Po neustálém prohlížení internetu jsem ji objevil na druhé straně republiky. Chvíli jsem váhal, ale poté se vydal vlakem ji obhlédnout. Když jsem ji viděl poprvé, dostavilo se zklamání. Kvůli ťukancům z parkoviště měněny přední blatníky - neorigo, které antikorozní obrany moc nepobraly a u prahů reziví. Výborný projev motoru, jemné řazení a stav interiéru mě však přesvědčily o koupi. Plánované úpravy: Kola L&K výměna předních blatníků za nové výměna blinkrů za L&K Výměna origo repra předních dveří za GLADEN HG-165M-3 + MDF podložky Montáž zadních parkovacích senzorů Montáž tempomatu a samozřejmně základní servis + oprava rozbité stahovačky dveří + rozleštění laku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Září 5, 2015 Sdílet Odesláno Září 5, 2015 Vítej. Parádní kombinace barvy a interiéru Plánovaný úpravy taky pěkný. Ať ti dělá jenom radost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spdm0 Odesláno Říjen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2015 Díky Ladis! Po čase a X tisíc km mírná aktualizace. Oktávka jezdí jak má, žádný problém! :) Užila si Čechy, Německo, Belgii, Nizozemí, Francii a momentálně si užívá Britský mořský vítr. Z plánovyných úprav se mi povedlo ozvučení dveří. Hraje to celkem slušně, ale chtělo by to celkové odhlučnění. Uvidíme jak bude čas. Dále vyměněn olej, Castrol Turbo-Diesel 5W40 jako náhrada za původní Shell. Subjektivně auto ožilo, ale nevím jestli si to nenalhávám. Co se oleje tyce, premyslel jsem o vymene oleje v prevodovce. Ma nekdo zkusenost? Nemyslim s vymenou jako s procesem jako spis s vysledkem - hladsi chod rychlosti apod. Co se auta tyce přidány přední zástěrky jako ochrana prahů před kamínky, vyměněny přední tlumiče. Hledal jsem nejlepší k pomeru cena/uzitna hodnota a recenze mě přivedly na znacku Kayaba. Ted jsem narazil i na protichudne recenze, kazdopadne zatim se jevi skvele a uvidime kolik toho vydrzi. Take konecne vymeneny kola. Aktualne na 16" Laurinkach :) Z dalších drobností vyměněn plast v nárazníku za ten pro naftovou verzi a vyměněny vzpěry kufru. Díly samozřejmě origo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 27, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2015 hezky se staráš, hlavně doporučuju pořádně zavoskovat lak, tahle barva se moc ráda loupe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 27, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2015 další modrá :D super vypadá pěkně a zachovale plány máš hezký jen tak dál a s tím lakem se neboj on Košin jen rád straší :D loupe se jen jemu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 27, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2015 kdybys nekecal Šterny, ty nemáš 9460 barvu totiž :D co jsme 4 s modrýma octávka z moravskoslezského kraje tak se to loupe všem :) a když vidím někde na parkovišti tuhle modrou tak většinou kapota nebo střecha jede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spdm0 Odesláno Říjen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2015 Diky za tip hoši, ale navoskovaná je pořádně, nemusíte se bát :D Pořídil jsem i ten tempomat. Ale za zadnou cenu nesel. Po rozebrani vseho potrebneho jsem se zasekl na matkach steracu. Nesly za zadnou cenu dolu. Zkousel jsem promazat, nahrat, ochladit, nahrat. Nic. Tempomat zatim lezi doma, ale skoro me to stalo nervy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Říjen 27, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2015 s tymi matkami stieracov teda verim. Tiez som to rozoberal asi pred mesiacom a umordoval som sa, kedze som bol asi prvy,co to rozoberal od vyroby Urcite treba odhrdzovac - ja som vystriekal asi pol flasky . samozrejme matky idu povolit lahsie,ak je ramienko dvihnute, vtedy na spoj neposobi sila pruziny ramienka. a treba ramienko tahat do protipohybu odsrubovania matky. Pozor na celne sklo ,ked sa nahodou kluc smykne Treba mat nachystane aj nove matky,nakolko na starych urcite ponicis hrany. Druhy problem po matkach je dostat ramienko z hriadele. To tiez drzi ako cert. Tam ti treba tiez najlepsie mat ramienko dvihnute,polozit nieco na hriadel so zavitom - a striedavo odhrdzovacom a buchanim kladiva po hriadelke to uvolnovat. Samozrejme hriadelka pruzi, tak treba do protipohybu drzat ramienko stieraca. Ja som si hriadel nepodlozil a priklepol som prve zavity takze nova matka nesla zasrubovat a musel som zhanat zavitove oko ,aby som nazad prerezal zavit, tak pozor na to Mozes aj skusit pristrekovat to odhrdzovacom priebezne pocas par dni a potom to skusit povolit. tak drzim palce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.