Přejít na obsah

Spdm0

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Spdm0's Achievements

0

Popularita

  1. Diky za tip hoši, ale navoskovaná je pořádně, nemusíte se bát :D Pořídil jsem i ten tempomat. Ale za zadnou cenu nesel. Po rozebrani vseho potrebneho jsem se zasekl na matkach steracu. Nesly za zadnou cenu dolu. Zkousel jsem promazat, nahrat, ochladit, nahrat. Nic. Tempomat zatim lezi doma, ale skoro me to stalo nervy
  2. Díky Ladis! Po čase a X tisíc km mírná aktualizace. Oktávka jezdí jak má, žádný problém! :) Užila si Čechy, Německo, Belgii, Nizozemí, Francii a momentálně si užívá Britský mořský vítr. Z plánovyných úprav se mi povedlo ozvučení dveří. Hraje to celkem slušně, ale chtělo by to celkové odhlučnění. Uvidíme jak bude čas. Dále vyměněn olej, Castrol Turbo-Diesel 5W40 jako náhrada za původní Shell. Subjektivně auto ožilo, ale nevím jestli si to nenalhávám. Co se oleje tyce, premyslel jsem o vymene oleje v prevodovce. Ma nekdo zkusenost? Nemyslim s vymenou jako s procesem jako spis s vysledkem - hladsi chod rychlosti apod. Co se auta tyce přidány přední zástěrky jako ochrana prahů před kamínky, vyměněny přední tlumiče. Hledal jsem nejlepší k pomeru cena/uzitna hodnota a recenze mě přivedly na znacku Kayaba. Ted jsem narazil i na protichudne recenze, kazdopadne zatim se jevi skvele a uvidime kolik toho vydrzi. Take konecne vymeneny kola. Aktualne na 16" Laurinkach :) Z dalších drobností vyměněn plast v nárazníku za ten pro naftovou verzi a vyměněny vzpěry kufru. Díly samozřejmě origo :)
  3. Spdm0

    Auta z Anglie

    Žiju momentálně v anglii a jezdím tady s českou oktávkou. Jízda na druhé straně je ok, ale musím uznat že na 4 proudé dálnici občas je těžší rozeznat v jakém pruhu se nacházejí auta která momentálně předjíždějí. Ve městech s výhledem nemám problém.
  4. 345 000 a vše šlape jako hodinky! :)
  5. Spdm0

    Auta z Anglie

    Tento článek jsem četl již pred časem a pozitivně mě naladil. Pokusím se zjistit více info a hodím to sem pro ostatní. Pokud něko něco máte, řekněte!
  6. Spdm0

    Auta z Anglie

    Zdravím chlapi. Pokud se nepletu, od 1.1.2015 by měly jít auta z anglie jít v ČR legálně přihlásit. Řešil to od té doby někdo a má rozpis nákladů od chvíle kdy je auto na ůzemí ČR do té doby než stojí na českých značkách?
  7. 1.9 TDi 66kw 341000 :)
  8. Zdravím, toto je moje Octavia 1.9 TDi 66kw. Hodně jsem sháněl tuto barvu v kombinaci se světlým interiérem. Po neustálém prohlížení internetu jsem ji objevil na druhé straně republiky. Chvíli jsem váhal, ale poté se vydal vlakem ji obhlédnout. Když jsem ji viděl poprvé, dostavilo se zklamání. Kvůli ťukancům z parkoviště měněny přední blatníky - neorigo, které antikorozní obrany moc nepobraly a u prahů reziví. Výborný projev motoru, jemné řazení a stav interiéru mě však přesvědčily o koupi. Plánované úpravy: Kola L&K výměna předních blatníků za nové výměna blinkrů za L&K Výměna origo repra předních dveří za GLADEN HG-165M-3 + MDF podložky Montáž zadních parkovacích senzorů Montáž tempomatu a samozřejmně základní servis + oprava rozbité stahovačky dveří + rozleštění laku
  9. Pokud tuším správně, důležité je především aby barva nebyla v gumovém přechodu mezi vnějším kruhem a vnitřním kolečkem. Jinak by to mohlo být jedno. Já osobně si radši nechal namíchat barvu a stříknu to sprayem.
  10. Mám stejný problém. Při zařazení zpátečky nesvítí couvací světla. Žárovky i konektory na straně světel jsou OK. Pojistky se také zdají v pořádku. Čím by to mohlo být, kam se podívat? Edit: problém vyřešen a spočíval v "uhnilých" drátech u čidla převodovky. V servise přepájeno - opraveno.
  11. okay :) a ty dráty jsou v nějakých konektorech nebo je prostě rozštípnete vejpůl a potom zkoušíte?
  12. Může někdo poradit naco a jak se to dálkové ovládání připojí?
  13. Zdravím, potřebuji na autě vyměnit tlumiče a připadá mi, že cenový rozdíl mezi klasickými a TA Technix není zas tak velký. Moje otázka zní - Jak velký je problém si něco takového jako je výměna udělat samo domo v garáži?
  14. Zdravím, pokročil jste někdo nějak? Rád bych si do O1 '98 s centrálem dodělal DO. Nemusí to být origo, hlavně aby to fungovalo. Nejradši bych kvůli ceně použil nějaké díly z bouraných oktávek, ale nejsem autoelektrikář a v tomhle ještě úplně neumím chodit.
×
×
  • Vytvořit...