Timil Odesláno Září 30, 2015 Sdílet Odesláno Září 30, 2015 Radicka je super co ja si ji nemuzu vynychvalit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2015 v O1 jsem mel tu vetsi ze supa2 a taky nebyla spatna ale tahle nema chybu, jak je mala tak se opravdu luxusne drzi a nedam z ni ruku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 pomalu ale jistě nám to přibývá :) od koupě najeto 2000km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Říjen 2, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 to naskočí jak nic ... však "jen" výlet na motokáry 200km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Když se daří.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 to vypadá jak šroubek z podběhu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 tenhle byl křížovej :D už je venku, naštěstí tam byl cca jen milimetr do hloubky takže není třeba lepit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 7, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 buď rád za šroubek, ten aspoň vynadáš ven, před měsícem jsem lepil zadní gumu a měl jsem v ní šutr, pokaždé kdy jsem ho chtěl vyškrábnout ven se ulomil a tak furt dokola :D jednou jsem na bagru chytil 150 hřeb, natřel jsem ho lepidlem, lezl tak 5cm ven, dostal 2 rány kladivem a bylo po problému, vydržel tam asi 2 měsíce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 Taky dobré :D stejně nejspíš v nejbližší době ty pneu poputují ke kontejneru protože vzorku mají sice dost ale jsou tvrdé jako prase, a na zenithy obuju zimáky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 7, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 a na jaro budou 19" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 doufám :) to bude pak zajímavý v tom TP - 15,16,17,18,19" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 7, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 Jakým způsobem budeš zapisovat? Půjčíš si od někoho větší alu s technickým listem, pojedeš na TK, necháš si vystavit protokol, potom půjdeš na úřad a pak to samé zase s jinými alu? (myslím velikost?) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2015 no vše až po 18" už zapsané mám takže budu zapisovat jen 19" ;) a to ještě nevím jak bude, buď se koupí nové kola i s listem nebo mám nabídku na 19" z nového superba a tam by se muselo zapisovat přes jiné kola :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 8, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2015 Právě proto se ptám. Možná to budu řešit na jaře, ikdyž se uvidí. Mám teď nové 17tky a je na nich najeto nula nula prd.. Líbili by se mi gemini, ale to bych musel ty 17 prodat, sehnat slušně gemini + pneu a hlavně to zapsat přes jiná kola, což by mohl být problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2015 problém to není, stačí mít kola stejných rozměrů a k nim vhodný typový list, do TP ti uvedou jen rozměr disku a pneu a pak je cistě na tobě jaké si na to dáš kola když rozměrově budou souhlasit s tím co máš v TP případně pokud máš na stk známého tak ti odpadá shánění jiných kol a rešíš už jen typový list ale to bych tu nerad rozváděl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 8, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2015 Tak já vím jak to chodí, měl jsem takový nějaký plán / neplán. :-) Řešit to budu možná až na jaře, nejdříve musím dát dohromady zbytek kastle :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinV Odesláno Říjen 8, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2015 Závidím některým, já zapisoval kola 14 dní. Tvrdý boj s TUV co po mě chtěli v češtině a přitom to neexistuje. (Teda pokud si to někde nenecháte přeložit) Až na třetí stanici STK jim to došlo a pak hurá na úřad, kde mi do TP zapsali přesný typ kol včetně výrobce. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2015 Tak presny typ kol vcetne vyrobce je teda k posrani. To pak kdyz chces jine kola tak si muzes dat repete :D normalne se preci do TP uvadi "jen" rozmer disku a alternativni pneu co ja vim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 8, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2015 Rozměr disku, ET, doporučené pneu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 o vikendu lehce polesteno, chtel jsem to nechat na jaro ale nevydrzel jsem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Cerna je proste top :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Jo to je :) predtim to bylo skoro sedivy jak to celej zivot jezdilo do kartacu a nikdo se o to nestaral.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 Na zkoušku maska v dipu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 Když je venku hnusně tak se pokusíme o nemožné :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 15, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 haha, budeš dělat black piano bez lakování jo? :D držím palce aby se zdařilo :) maska v dipu je super, ale chce to aspoň ty čočkové světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 jojo je to nějaká extra lesklá tak uvidíme :) jinak žluté mlhy nakonec nebudou, momentalne sem se tak vytocil ze sem mel co delat abych je nerozdupal Na čočky taky dojde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 15, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 (upraveno) dopadl si nějak jak já když jsem chtěl potáhnout zadní světla? půlka v pohodě a druhá se začla krčit, bublinky, tak za doprovodu slov "ty kurvo zděšená" to šlo dolů :D Upraveno Říjen 15, 2015 uživatelem košin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 no nejspíš něco podobného :D dlouho jsem se takhle nenasral :D když už jsou venku a je lehce fouknu tím zatmavovacim sprejem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.