Michal Horáček Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Momentálně to zatím vidím na svoji poslední Octavii a možná i škodovku pokud se designeři v Boleslavi nevzpamatujou, proto ji neopomenu a predstavim :) Octavia TDI 103 kW Elegance výbava : RS paket, kůže, xenony , navigace Nexus. 0 Quote Link to comment
Michal Horáček Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 Bývalka :) TDI 81kW Elegance ... taky ve Stone metalíze 0 Quote Link to comment
Michal Horáček Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 Další bývalka : RS 1.8T 132kW ... toto auto jak jsem si původně myslel,že me sežere při přechodu z TDI,tak opak byl pravdou. Super auto. Fotky ještě z bazaru. 0 Quote Link to comment
reinxed Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 A foto by nějaké bylo? 0 Quote Link to comment
Michal Horáček Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 Tak a konečně k té představované. Bohužel po roce používání mám jen tyto fotky v mobilu,takže napravím a nafotím :) Bohužel špinavá a nevyčištěná... v zimě to tak většinou bývá... 0 Quote Link to comment
kenny Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Bývalka :) TDI 81kW Elegance ... taky ve Stone metalíze tu fotku znám neprodával jsi ty rs kola s touhle fotkou? 0 Quote Link to comment
lubinob Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Pekná... :) Lišty na dverách nebudeš lakovať?? 0 Quote Link to comment
zdeno77 Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 jeeee ... muj byvali nexus zname na myčce a maš to jak prase :) ty lišty už maš v barve? 0 Quote Link to comment
mischicka Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Další bývalka : RS 1.8T 132kW ... toto auto jak jsem si původně myslel,že me sežere při přechodu z TDI,tak opak byl pravdou. Super auto. Fotky ještě z bazaru. Moc pěkná, byla by jak dvojče k mé dvojce :-) 0 Quote Link to comment
Michal Horáček Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 tu fotku znám neprodával jsi ty rs kola s touhle fotkou? Ty kola prodává někdo jiný a používá tuto moji fotku již dlouho z dob,kdy jsem to auto inzeroval a prodával :D Mám pocit že buď s těma SPIDERama obchoduje anebo je už tak 3 roky nemuže prodat :D 0 Quote Link to comment
Michal Horáček Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 jeeee ... muj byvali nexus :D zname na myčce a maš to jak prase :D ty lišty už maš v barve? Zdeno,nee,lišty ještě nemám,jsou to aktuální fotky... ale lišty už se mi válí v garáži nalakované 2 měsíce vč.zadního RS nárazníku. Minulý týden jsem dostal RS přední nárazník,tak už to tam dám kompletní najednou. Mt.ten přední nárazník jsem dostal s nalakovanými středovými krytkami z černého plastu-matu(ty co jsou mezi mlhovkami) do černé leskle barvy.Myslím že to bude vypadat mnohem lépe než jak je to originál plastové.... 0 Quote Link to comment
Michal Horáček Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 CO říkáte na toto? Mě se zdá,že by to tomu nárazníku mohlo pomoci ať nevypadá tak upadle pod autem ... Neviděli jste někdo jak to vypadá naživo anebo nenašli jstě někde na NETu jinou fotku než tuto (která v podstatě nic neříká) ? Kde by to šlo vidět jak to vypadá celkově na autě :D 0 Quote Link to comment
luky Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 ahojky ,opravdu pěkny autíčko :) 0 Quote Link to comment
Rosťa19 Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Paráda Michale. 0 Quote Link to comment
Netvor Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 máš to pěkné ;) 0 Quote Link to comment
Recommended Posts