Pavel Koum Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Mám nastavené denní svícení, je normální aby inženýři v Škoda Auto udělali chybu. Když startuji všechno svítí. Baterie tak musí vydat značný startovací výkon . Ještě je hrozné, že jde o vznětový motor. Startuje to při zapnutých všech spotřebičích a hlavních světlometech . Nebo je to špatně nastavené. Myslím tím hlavní světlomety, které svítí při vypnutém hlavním ovladači světel. Svítí vše mimo přístrojů...po otočení klíčku do II polohy před startem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Ahoj, při nulté poloze by svítit nic nemělo... jen pokud máš nakodované mlhovky jako denní (aby svítili, nesmí být zatažená ručka) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel Koum Odesláno Říjen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 Ahoj, při nulté poloze by svítit nic nemělo... jen pokud máš nakodované mlhovky jako denní (aby svítili, nesmí být zatažená ručka) Ahoj, mlhovky nesvítí při startování, jen všechny světla mimo osvětlení přístrojové desky a interieru . Prostě hlavní smíšený ovladač zapínání světel je na nule. Při zasunutí klíčku a otočením na II polohu se vše zapne svítí a žhavící svíčky berou proud jak prase. Po zhasnutí kontrolky žhavení startuji a světla stále svítí jen pohasnou při odběru proudu ale jen pohasnou, protože to baterie neutáhne. Na ručku to nemá vliv. Vše svítí i při zatažené ruční brzdě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 14, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 Ne je to to správně. Je tam nakódované denní svícení "Skandinávie" ne "Amerika" Při Americe ti svítí vesměs něco vepředu dle kodování a na ručku zhasne, ale při skandinávii což je u nás běžné svítí všechno kromě vnitřku, a ano je to normální. Pokud to chceš jinak nebo vypnout, abys to měl normálně na knóbl, tak to chce nakódovat nebo-li odkódovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel Koum Odesláno Říjen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2015 Ne je to to správně. Je tam nakódované denní svícení "Skandinávie" ne "Amerika" Při Americe ti svítí vesměs něco vepředu dle kodování a na ručku zhasne, ale při skandinávii což je u nás běžné svítí všechno kromě vnitřku, a ano je to normální. Pokud to chceš jinak nebo vypnout, abys to měl normálně na knóbl, tak to chce nakódovat nebo-li odkódovat. Děkuji za info. tak to jsem rád, že je to dobře. S pozdravem Pavel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Prosinec 28, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2015 Ahoj chlapi, já to mám úplně stejné jako Pavel. Taky mě to docela štve a chtěl bych to předělat, aby mi místo hlavních světel, svítili jen mlhovky jako denní a přístrojovka. A pak abych si otočil na parkovačky a pak na hlavní světla. Snad se to dá přes vag nějak udělat, ne? Míra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 28, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2015 Aby svítili mlhovky jako denní tak stačí VAG, nakódovat Ameriku, mlhovky jako denní + jejich intenzitu a je to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Prosinec 28, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2015 No snažím se rozjet vag ve svým PC, už mám kabel, nainstalovaný XP, ale pořád nemůžu rozjet aby mi tam šla wifi a nějak rozjet to VDS. Pak bych si to mohl udělat i sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 28, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2015 Jak to rozjedeš tak určitě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Prosinec 28, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2015 Jestli to rozjedu :D Nebo bych zkusil někomu napsat, kdo to má, jestli by mi poradil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P-08 Odesláno Březen 17, 2020 Sdílet Odesláno Březen 17, 2020 V 14. 10. 2015 at 19:36, Pavel Koum napsal: mlhovky nesvítí při startování, jen všechny světla mimo osvětlení přístrojové desky a interieru . Prostě hlavní smíšený ovladač zapínání světel je na nule. Při zasunutí klíčku a otočením na II polohu se vše zapne svítí a žhavící svíčky berou proud jak prase. Po zhasnutí kontrolky žhavení startuji a světla stále svítí jen pohasnou při odběru proudu ale jen pohasnou, protože to baterie neutáhne. Na ručku to nemá vliv. Vše svítí i při zatažené ruční brzdě. Ahoj mám stejný problém jako Pavel Octavia II rv.2008 1.9 tdi bez filtru .Nemohu přijít na to jak toto svícení odstranit(chtěl bych instalovat led osvětlení) řídící jednotka zrušení nenabízí (nenašli jsme) zkoušeli již dva mechanici. Umí prosím někdo poradit, kdo řešil stejný problém ? Díky za radu Tak vyřešeno .- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.