Přejít na obsah

Denní svícení nastavené autor. servisem.

Doporučené příspěvky

Mám nastavené denní svícení,

je normální aby inženýři v Škoda Auto udělali chybu. Když startuji všechno svítí. Baterie tak musí vydat značný startovací výkon . Ještě je hrozné, že jde o vznětový motor. Startuje to při zapnutých všech spotřebičích a hlavních světlometech . Nebo je to špatně nastavené. :wallbash:

Myslím tím hlavní světlomety, které svítí při vypnutém hlavním ovladači světel. Svítí vše mimo přístrojů...po otočení klíčku do II polohy před startem.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, při nulté poloze by svítit nic nemělo... jen pokud máš nakodované mlhovky jako denní (aby svítili, nesmí být zatažená ručka)

Ahoj,

mlhovky nesvítí při startování, jen všechny světla mimo osvětlení přístrojové desky a interieru . Prostě hlavní smíšený ovladač zapínání světel je na nule. Při zasunutí klíčku a otočením na II polohu se vše zapne svítí a žhavící svíčky berou proud jak prase. Po zhasnutí kontrolky žhavení startuji a světla stále svítí jen pohasnou při odběru proudu ale jen pohasnou, protože to baterie neutáhne. Na ručku to nemá vliv. Vše svítí i při zatažené ruční brzdě.

Odkaz ke komentáři

Ne je to to správně. Je tam nakódované denní svícení "Skandinávie" ne "Amerika" Při Americe ti svítí vesměs něco vepředu dle kodování a na ručku zhasne, ale při skandinávii což je u nás běžné svítí všechno kromě vnitřku, a ano je to normální. Pokud to chceš jinak nebo vypnout, abys to měl normálně na knóbl, tak to chce nakódovat nebo-li odkódovat.

Odkaz ke komentáři

Ne je to to správně. Je tam nakódované denní svícení "Skandinávie" ne "Amerika" Při Americe ti svítí vesměs něco vepředu dle kodování a na ručku zhasne, ale při skandinávii což je u nás běžné svítí všechno kromě vnitřku, a ano je to normální. Pokud to chceš jinak nebo vypnout, abys to měl normálně na knóbl, tak to chce nakódovat nebo-li odkódovat.

Děkuji za info.

tak to jsem rád, že je to dobře.

S pozdravem Pavel

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Ahoj chlapi,

já to mám úplně stejné jako Pavel.

Taky mě to docela štve a chtěl bych to předělat, aby mi místo hlavních světel, svítili jen mlhovky jako denní a přístrojovka.

A pak abych si otočil na parkovačky a pak na hlavní světla.

Snad se to dá přes vag nějak udělat, ne?

Míra

Odkaz ke komentáři
  • o 4 roky později...
V 14. 10. 2015 at 19:36, Pavel Koum napsal:

mlhovky nesvítí při startování, jen všechny světla mimo osvětlení přístrojové desky a interieru . Prostě hlavní smíšený ovladač zapínání světel je na nule. Při zasunutí klíčku a otočením na II polohu se vše zapne svítí a žhavící svíčky berou proud jak prase. Po zhasnutí kontrolky žhavení startuji a světla stále svítí jen pohasnou při odběru proudu ale jen pohasnou, protože to baterie neutáhne. Na ručku to nemá vliv. Vše svítí i při zatažené ruční brzdě.

Ahoj

mám stejný problém jako Pavel

Octavia II rv.2008 1.9 tdi bez filtru .Nemohu přijít na to jak toto svícení odstranit(chtěl bych instalovat led osvětlení) řídící jednotka zrušení nenabízí  (nenašli jsme) zkoušeli již dva mechanici.

Umí prosím někdo poradit, kdo řešil stejný problém ?

Díky za radu

Tak vyřešeno .-

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...