fedorkamil Odesláno Říjen 19, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2015 Nazdárek kolegové. Mám otázečku. Kdo je tady z Kutné Hory nebo blízkého okolí a vyzná se v elektrice a světlech? Potřebuji seřídit xenony a několik věcí v káblech. Na STK mi chtěli rovnou sebrat osvědčení :( Nevím jak na to a neznám tady ani žádného machra na tuhle práci. Přes VAG se na xenony dostanu, no nedá se s nimi nic dělat. Furt mi napíše nějakou chybu. Svítí mi asi 3m před auto a výš to nejde. S tím šroubem na světle jsem to zkoušel, no žádná výhra to nebyla. V příloze je report z VAGu ze soboty 17.10. Chyby se nedají zmazat. Master Xenon se dostanu, Slave Xenon nenapíše nic. Děkuji za každou radu. Kamil - Kutná Hora xenon master.txt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 19, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2015 však to tam máš napsany, asi přední čidlo v háji ... potom bych zkusil základní nastavení a když nepůjde, tak budeš muset sehnat i jednotku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fedorkamil Odesláno Říjen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2015 Jednou to napíše čidlo, jindy ne. A mám pocit že čidla jsem měnil. Nebude to spíše jenom nějaká el.závada? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 19, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2015 To nevím, můžeš si udělat výlet do Prahy za Rolbařem, ten ti to určitě opraví :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fedorkamil Odesláno Říjen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2015 joo to by šlo, i tak jsem v Praze každý víkend. napíšu mu PM. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.