Přejít na obsah

fedorkamil

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

452 zobrazení profilu

fedorkamil's Achievements

0

Popularita

  1. 2: Mirek1.8T _ Kámo díky.. :D i po těch letech, cos tady hodil "home-made návod" , JE TO K NEZAPLACENÍ :D :D
  2. fedorkamil

    Navigace dx

    Ahoj. Vím, že nemám rádio DX, no šlo by to toho nahrát CZ a mapy pro ČR? Mám mapu Švýcarska v Octavici - originál, a tá funguje... Když dámu CD s mapou PL&CZ, tak to vyplyvne. V RS-fabii mám "DX typ C" kde vše krásně funguje... Když to samé CD s mapami dám do Octavy, nejde nic... Foto rádia z Octy posílám taky.. Děkuji za každou radu, nebo někdo, kdo prodal mapy a flashol CZ jazyk v Kutné Hoře a okolí.
  3. fedorkamil

    Výbava

    Zdravím, já ho mám v O1 Laurin&Klement výbavě i to ne v každém klementu se to "objevilo". Jinak to byl příplatkové "příslušenství" v jiných výbavách.
  4. fedorkamil

    Navigace

    Nazdarek. Já používám v telefonu NAVIGON verze 5.4.1 a úplná spokojenost. Naviguje hezky dle ulic, čísel, obsahuje asistent jízdních pruhů, radary a nebezpečné místa, značí hezky MAX rychlost, dopravní značky... Je toho hodně co umí a NIKDY mě nezklamal. Tohle mi sedlo nejlíp - jezdím po Evropě docela často :)
  5. joo to by šlo, i tak jsem v Praze každý víkend. napíšu mu PM. Díky
  6. Jednou to napíše čidlo, jindy ne. A mám pocit že čidla jsem měnil. Nebude to spíše jenom nějaká el.závada?
  7. Nazdárek kolegové. Mám otázečku. Kdo je tady z Kutné Hory nebo blízkého okolí a vyzná se v elektrice a světlech? Potřebuji seřídit xenony a několik věcí v káblech. Na STK mi chtěli rovnou sebrat osvědčení :( Nevím jak na to a neznám tady ani žádného machra na tuhle práci. Přes VAG se na xenony dostanu, no nedá se s nimi nic dělat. Furt mi napíše nějakou chybu. Svítí mi asi 3m před auto a výš to nejde. S tím šroubem na světle jsem to zkoušel, no žádná výhra to nebyla. V příloze je report z VAGu ze soboty 17.10. Chyby se nedají zmazat. Master Xenon se dostanu, Slave Xenon nenapíše nic. Děkuji za každou radu. Kamil - Kutná Hora xenon master.txt
  8. Zdarec lidičky. Můžete mi poradit někdo? Jaký typ rádia/navigace mám? Moja koktavka je dovezená ze Švajcu. Jaké mapy mám dát do něj - zkoušim všechno možné, co jinde funguje, mně né :( mám origo CD švajcu a to slape, Jak mám do toho dostat CZ jazyk? Půjde to vůbec? V jednoduchosti: přeji si mít CZ a SK mapy + CZ jazyk Jsem lajik v tomhle - help me :( kdyby byl někdo z KH a okolí, klidně dojedu. Díky předem. Kamil - Kutná Hora
  9. Nazdarek. Byl to kompresor. Předevčírem jsem ho vyměnil,doplnění a všechno šlape jak má. Ani ta chyba se nevyskytuje a to nemá s kompresorem nic společnýho :) Takže hurá léto :)
  10. Díky moc za rady hoši. Asi mě čeká docela zábava s tou klapkou. Vytáhnout a pročistit/vyměnit. Zas bude hezká sobota..
  11. Tak to nejsem moc potěšenej :( Kompresor cena 2,5tis použitej již mám rezervovanej.. Ale co ta klapka? Která to je? Na vrakáči u známého najdu co potřebuji :) Děkuji mockrát..
  12. Nazdarek lidičky. Mám problém s klímoškou - Okta 1.8T 110kw L&K 00/01. Předchozí majitel mi dal jenom info, že klima není plněná. Byl jsem ji dát naplnit -všechno bez problémů, nový olej, UV a náplň. No problém je, že po naplnění mi foukal studený vzduch asi 15km od servisu a pak bylo po luxusu :( Obě trubky jsou teplé, někdy až moc horké. Byla nastavena na 23°C AUTO. Na diagnostice VAG -01274 - ovladaci motor tlakove klapky /V71/ - 37-00 defekt. Co to je za chybu? Má na to vliv? Nebo je chyba ještě někde jinde? Sahary jedou obě dvě, snímač teploty chladící kapaliny a termostat - měněny. Ještě kabinový filtr dnes měním, ale to pochybuji že to bude v tom. Nevím kde je zrada.. :( Auto mám asi 14dní . Díky moc.. Zdraví Kamil - Kutná Hora
  13. fedorkamil

    nefungující climatic

    Ahoj. Ve VAGu je možnost u Climatronicu dát ho do základního nastavení - budeš slyšet klapky jak se natáčej a dávají do základní polohy. Todle by mělo na 99% fungovat. Já jsem to takhle dělal na O1, O2, SuB 1 a vyřešil se tím problém..
  14. Ahoj. MaFaK-ovi jsem psal provizorní řešení: "Asi ti nedovírá pořádně okno. Měl jsem ten samej problém - manuálně jsem ho nastavil a vyřešeno :) Máš el nebo švihadlo na okýnku? El- sundáš kryt ovládaní okna na strope a s pomocí imbusu /já jsem ho tam měl přiložený, jinak asi 5mm/ si ho nastavíš do požadovaný polohy. Pak by to mělo být OK."
  15. Ahoj. Asi ti nedovírá pořádně okno. Měl jsem ten samej problém - manuálně jsem ho nastavil a vyřešeno :) Máš el nebo švihadlo na okýnku? El- sundáš kryt ovládaní okna na strope a s pomocí imbusu /já jsem ho tam měl přiložený, jinak asi 5mm/ si ho nastavíš do požadovaný polohy. Pak by to mělo být OK.
×
×
  • Vytvořit...