Erža Odesláno Listopad 7, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2015 Ahoj, mám problém s ovýmrádiem do 2rs předfacelift se sound systémem. Nové rádio je správně nakodované, fungují všechny funkce, ale nejde zvuk z reproduktorů. Ve škodovce mi řekli, že starý soud systém neumí komunikovat s novými radii a že by mě ho museli vyrušit-zesilovač středové repro dát pryč a to já nechci :-/ ... Je nějaká možnost jak to obejít? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Listopad 7, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2015 Dát tam Columbuse. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 7, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2015 pokud nechceš dát columbus a mít FL rádio, oželíš část fce SS tak vyřadit zesilovač, dotáhnout výstupy od rádia, místo něj dát propojky na jednotlivá repra, popřípadě dát vyhybky... je to také možnost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erža Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Takze bud dat kolumbus nebo vyhodit zesik? :-/ ... jinak to nejde? Nebo dat klasicky ctyrkanal zesik, do nej vytahnout signal pres prevodnik z klasickych repro vystupu? Dvere nejsou resene pres vyhybky, jako 3 pasmovy komponentni system? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 jak píšeš, vyhybka je zesilovač a u předFL jsou P+Z dveře 2kanálové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.