Avanti Odesláno Červen 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2018 (upraveno) . Upraveno Červen 24, 2018 uživatelem Avanti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 24, 2018 Sdílet Odesláno Červen 24, 2018 To je dobře, protože teď je v dobrých rukou a bylo by opravdu škoda ji prodat, když tak věrně slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Červen 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2018 Tož aut je doma dost, tak proto jsem ji chtěl prodat, ale za 20 tisíc ať se nikdo nezlobí ji opravdu prodávat nebudu. To mě nevytrhne. Každopádně tu bude pokračování ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 24, 2018 Sdílet Odesláno Červen 24, 2018 Za 20 by ji byla škoda, raději fakt nechat doma než aby ji někdo zničil... tak ať nadále slouží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Leden 1, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2019 Dlouho sem tady nebyl, tak je na čase sem zase něco hodit ;) Stařenka slouží denně a dá se říct bez problémů. Na budíkách něco přes 515 tisíc km a jede se dál :D A aby věděla, že si toho vážím, dovezl jsem dárce na orgány, abych konečně dodělal i drobnosti, se kterými se (ne)dá žít :D Dokonce je v dárci (údajně) funkční klimatizace, takže velká výzva :D , ale je škoda, že není stejně tak "jednoduchý" dodělat šíbr :( , takže kdyby někdo chtěl funkční šíbr, jeden mám ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Leden 1, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2019 A jako první darovaný orgán: zámek pátých dveří. Měl jsem prasklou pružinku která vracela "tlačítko" pro otevírání. Ale byl to porod než jsem zjistil jak vyměnit vložku zámku za moji :D Otázky pro znalejší: Ve své nemám cyklovač na stěrače, ale v dárci je a teď otázka: Vyměním páčku a co vím tak relé stěračů a bude to fungovat? Nebo se musí ještě něco vyměnit nebo dodělat? Komfortní jednotka se u těchto vozidel koduje jak u druhé generace, nebo se mění kus za kus? Klimatizace je namontovaná na 1,6 SR a já mám 66tku. Je mě jasný, že musím sehnat jiný držák pro kompresor na můj motor, ale jinak to bude pasovat nebo ještě něco je jinak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Duben 13, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2019 Po dlouhé době je čas zavítat mezi vás Stařenka slouží poctivě, i když si nedávno řekla o druhé vstřiky - v 517xxx km, tak dostala z 81kW tovýho TDIčka a ono to celkem jede Před týdnem jsme absolvovali STK a i s 520 tisíci km můžeme další 2 roky jezdit Doma se objevilo několik další "dárců orgánů", tak třeba se dostane stařence nějaké té péče : - komplet klima ze 66tky - krásný interiér ve stejným vzoru a černošedou palubovkou - hromada drobností, co se ze 3 aut hodilo PS: kdyby někdo chtěl nějaký díly, co já nepoužiji, není problém. Mám tu i Golfa 1,6 SR na NDčka A aby těch Octavii nebylo doma málo, tak si jednu koupila i švagrová - AGRko ve výbavě SLX. Nějakou práci na tom mám, ale jinak dobrý vínová je moje stříbrná švagrové červená se ještě uvidí jak skončí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 13, 2019 Sdílet Odesláno Duben 13, 2019 Pěkně ji dopřáváš péči a tak to má být. Jak jde vidět, tak ti to zase vrací spolehlivým provozem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Duben 26, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2019 Tak mě té červené bylo líto, že jsem ju víceméně zprovoznil (ještě to chce doladit) a manželka s ní teď jezdí po městě, aby nehuntovala naftovýho sharana :D :D :D Jedná se o 1.6GLXi - AKL 74kW a kromě vyhřívaných sedaček je tam asi všechno co v těchto "obyčejných" octaviích bylo možný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Duben 27, 2019 Sdílet Odesláno Duben 27, 2019 Takže už třetí Oktule doma ? :D pěkný, taky by mi jí bylo líto vypadá ještě dobře a do města ideál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Duben 27, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2019 No, jak se to vezme. My se ženou máme 3 (2x jednička a1x dvojka), tchán má dvojku po fl, takže v baráku máme 4 :D :D + v rodině jsou další 4 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Červen 29, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2019 Takže tento týden naftová stařenka s 522 tisíci kilometrů na hrbu prodána (moc aut doma, tak jsem to trochu zredukoval). Doma zůstala červená 1,6 SR na takovýto popojíždění po městě, tak snad budu stejně spokojené jak s TDIčkem Poslední foto před prodejem 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.