Dopa Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 Zdravím. Něco mi vrže, či resonuje u levého sloupku. Zvuk se projevuje pouze při cca 1,8 - 2,5tis otáček. Jde to jakože z rohu slopku skoro už u skla. Vyndal jsem veškeré plasty z palubky, co vyndat šly, ale stále takový (zdá se mi kovový) zvuk (vrčení, drnčení). Je to hra na nervy. Dost nepříjemné. Neměl by někdo nějakou radu, čím by to mohlo být? Moc děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Syki Odesláno Březen 19, 2016 Sdílet Odesláno Březen 19, 2016 Ahoj, prisel si na neco? Taky mi to zaclo.... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Březen 21, 2016 Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 a to len tak z nicoho nic? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dopa Odesláno Březen 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 Ahoj, prisel si na neco? Taky mi to zaclo.... :( Nakonec mi to dělal levý stěrač :) resp. stěrač mi dřel o vnitřek skla, pak o vnějšek.. A když jsem ho narovnal, tak resonance přestala. Ono se to dost přenášelo. Znělo to jak ze sloupku, ale otravný zvuk.Po pořešení stěrače je klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Syki Odesláno Březen 21, 2016 Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 Me to dela tak kolem kilca. Jako kdyby pod krytem sloupku byla hozena 6ka matka :-D a fakt me to toci. :-D Sterac jo a jaky si mel? aera nebo obyc? Zajimava zkusenos taky na to mrknu. Diky ;-) a to len tak z nicoho nic? jj jen tak si to vzpomelo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FilipKo Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 stierac len to bol nakoneiec? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dopa Odesláno Březen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 Mě to dělalo vždy kolem 2000 otáček. Narovnali jsme stěrač a je klid. Je to zajímavé a hlavně úleva.. :) Stěrače mám uplně obyč.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest momor Odesláno Březen 23, 2016 Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 sranda ze taky problem a riesenie uplne jednoduche :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dopa Odesláno Březen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Přesně tak, taková blbost, ale ušetří to takových nervů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest skody Odesláno Květen 4, 2016 Sdílet Odesláno Květen 4, 2016 skoda, ze clovek na to riesenie pride az casom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.