Jiri ALH Odesláno Prosinec 10, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2015 Ahoj, předem ubezpečuji že funkci "hledat" jsem využil nejen zde ale i jinde, bohužel odpověď jsem nikde plně nenašel :( Jde o Octavii I ALH (model 2004, Elegance, budíky pouze základní PP, bez multi volantu) originálně vyrobená bez rádia. Po koupi jsem obloukem vyhodil jakýsi Blaupunkt co tam byl a sehnal originální Symphony na kazety, ale už s podporou CD měniče. Problém je, že bude nakódováno pro auto s CAN komunikací kterou má Octavie nemá když z výroby rádio neměla. Rád bych ji tam, i z hlediska budoucího přivedl - ale nikde jsem zaboha nedohledal jak to v praxi udělat. Z různých zdrojů jsem pochopil, že CAN komunice je na rádiu v mini iso konektoru, svorky 8 a 9 (8 high, 9 low). Ale kde je v budíkách? Většina diskutujících se shodla na zeleném konektoru budíků, ale už zdaleka ne na konkrétních pinech. Neví někdo, jaké to skutečně jsou? A kde sehnat ty samotné piny? Předpokládám že lze jen v autorizáku, nevěděl by někdo jejich objednací číslo? Na vrakovištích kde jsem si to chtěl z nějakého vraku vyoperovat na mě většinou čuměli jak na debila, ani nevěděli co chci, a když už jsem si někde mohl ty auta sám prolézt tak bez úspěchu.. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 10, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2015 na budíkách v zeleném konektoru je fialový a fialovobílý drát, to je can bus comfort, na tyto dva dráty se napojíš a dotáhneš je k rádiu, u rádia koupíš tan miniiso konektor a do něj mini iso piny, je to standartní pin a dá se koupit v každém lepším autohifi nebo je v různých konektorech po autě, třeba na komfortce atd... zapojení je jednoduché z pozice 8 rádia na pozici 8 budíky a to samé pozice 9 na 9 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jiri ALH Odesláno Prosinec 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2015 Ahoj, díky za odpověď :) Jestli to ale dobře chápu je třeba se nějakým způsobem připojit na kabely CAN co jsou k budíkům již přivedeny (tzn. v zeleném konektoru nejsou volné pozice pro samostatné kabely k rádiu) což se mi úplně nelíbí. Teoreticky by tomu nemělo vadit kdyby se to napíchlo přímo v zásuvce diagnostiky, ne? Tam jsou piny větší aby snesly zakrimpování dvou vodičů a někde je téměř určitě mám.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 11, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2015 netuším, proč se ti to nelíbí, ale není nic snažšího než tak 5cm od konektoru dráty odizolovat a k nim se paralelně napojit.... v zásuvce diagnostiky tento can nenajde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 11, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2015 a pak ještě udělat reset gateway :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 11, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2015 když bude mít odpojený budíky, tak by ani nemusel, ale nic tim nezkazí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jiri ALH Odesláno Prosinec 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2015 Děkuji za rady, mám hotovo - Symphony konečně plně v provozu. Napojování se na drátky za budíky se mi nelíbí čistě z principu, není nad originální díly včetně kabeláže :) Nicméně jsem to tak udělal nakonec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 12, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2015 (upraveno) aby si to udělal 100% jako origo, tak by si musel najít svorku CAN H a L, která je zamotaná v centrální kabeláži nad tělesem topení, je to zbytečné, CAN má všude stejný "signál" nejedná se o silové napájení hlavně, že se podařilo i tak :) Upraveno Prosinec 12, 2015 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.