Mohykan72 Odesláno Prosinec 27, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2015 Ahoj všem příznivcům. Nedávno jsem si koupil O2 combi 1.9 TDI 77kW. 4x4. Mno, hned mě naběhla závada ebs,protismyk. :( . Dal jsem to do servisu. Vyměnily čidlo ve volantu a elektrický modul pod volantem. Závada zmizela,druhý den však se objevila a po půl dni zmizela. Jenže při otáčkách 2200 a výš při jízdě v tahu rezonuje, nejspíš výfuk.Máte někdo s tím skušenost? Pokavad závada nebyla odstraněna, žádná rezonance nebyla. Dík za reakce a případné rady. Mohykan72 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bysmarck Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Ahoj všem příznivcům. Nedávno jsem si koupil O2 combi 1.9 TDI 77kW. 4x4. Mno, hned mě naběhla závada ebs,protismyk. :( . Dal jsem to do servisu. Vyměnily čidlo ve volantu a elektrický modul pod volantem. Závada zmizela,druhý den však se objevila a po půl dni zmizela. Jenže při otáčkách 2200 a výš při jízdě v tahu rezonuje, nejspíš výfuk.Máte někdo s tím skušenost? Pokavad závada nebyla odstraněna, žádná rezonance nebyla. Dík za reakce a přípbez SPZ.jpgadné rady. Mohykan72 ja mnel podobni problem. diagnostika ukazala cidlo chladici kapaliny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 No myslím si, že sis toho jen nevšímal, vzhledem k tomu že máš 4X4 tak je to na 99% pružný spoj na kardanu, dělá to cca od 2200ot a nejvíce je to citelné u 4-6ky v zátahu, a nejvíce na zadních sedadlech, je to běžné. Já to dělal na našem Scoutovi ve 220tis, někdo už při 150tis. Tak spíš jestli ti to v serválu nevyměnili. lehnout pod auto mrknout u zadní rozvodovky a haldexu jak vede kardan je tam takovej kotouč, tak jestli šrouby na něm nejsou nějak čistý nebo tak. Elektronická vada to nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mohykan72 Odesláno Leden 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 No myslím si, že sis toho jen nevšímal, vzhledem k tomu že máš 4X4 tak je to na 99% pružný spoj na kardanu, dělá to cca od 2200ot a nejvíce je to citelné u 4-6ky v zátahu, a nejvíce na zadních sedadlech, je to běžné. Já to dělal na našem Scoutovi ve 220tis, někdo už při 150tis. Tak spíš jestli ti to v serválu nevyměnili. lehnout pod auto mrknout u zadní rozvodovky a haldexu jak vede kardan je tam takovej kotouč, tak jestli šrouby na něm nejsou nějak čistý nebo tak. Elektronická vada to nebude. Ahoj, díky za reakce. Podívám se na ten kardan u rozvodovky. Je pravda,že s tímto servisem jsem strašně s klamaný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.