Josefek Odesláno Prosinec 27, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2015 Zdravím všechny, můžete mi prosím doporučit kvalitní škoda servis na Novojičínsku prosím. Děkuji Vám za případné odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 27, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2015 Co konkrétně potřebuješ? My máme v našem servisu troufám si říct dooost dobrého mechoše,pokud nelpíš na śkoda servisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Prosinec 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2015 Nemám nic konkrétního, mapuji zkušenosti ostatních škodováků pro případ, že nastane nějaký problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 27, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2015 Já můžu doporučit Cosbyho MC servis. Oprava navigce Columbus, výměna rozvodů na 2,0FSI, vše ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jockey Odesláno Únor 21, 2016 Sdílet Odesláno Únor 21, 2016 Díky za tip. Taky mě tohle téma hodně zajímá.Je dobré vědět na koho se v případě problému s jistotou obrátit. Konkrétně klidně uvítám i více dalších tipů i zkušeností na kvalitní a spolehlivé servisy v okrese Nový Jičín. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 21, 2016 Sdílet Odesláno Únor 21, 2016 karosárna a lakovna Kolařík-Hodslavice bývalý mechanik Škodovky Škubala-Libhošť myslím jinak u nás máme také dobrého mechanika,motory,převodovky a vše kolem toho,výměny rozvodů,oleje v DSG atd. Na skla je dobrý kluk také z Libhoště 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jockey Odesláno Únor 21, 2016 Sdílet Odesláno Únor 21, 2016 Super, díky moc za info.Kvalitních servisů je jako šafránu. Beru to jako takový průzkum trhu:-) Každopádně budu rád i za negativní zkušenosti, kterým servisům se třeba už z dálky vyhnout. Co se týká autorizáků, tak já nemám moc dobré zkušenosti s Auto-Lukáš Valašské Meziříčí a už vůbec ne s Auto-Lukáš Nový Jičín(tam už opravdu nikdy více). Teď bylo auto v Autoklever NJ tak uvidím, ale zatím spokojenost. Ale je mi úplně jedno jestli autorizák nebo neorigo servis, ale hlavně jak "umí". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 28, 2016 Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Skubala jde uz s kvalitou prace do kopru ...des bes. Mam mechanika v Senove u NJ, ale objednavky na vetsi akce (rozvody, spojka atd) mesic predem..... Ma toho strasne moc :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
24MaSA Odesláno Březen 13, 2017 Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 Ahoj.nevite o dobrém lakyrnikovi?Nebo lakyrnikovi vůbec?Na netu nic moc najít nejde,Kolařík je podle mě drahy a u Buchtak v Šenově u N.J. mají moc práce..diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
besi11 Odesláno Červenec 26, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2017 Ahoj, mohl bych se také zeptat na kontakt na spolehlivého mechanika/servis z okolí Frenštátu, nebo NJ a okolí, případně v Ostravě? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukasK Odesláno Červen 10, 2018 Sdílet Odesláno Červen 10, 2018 V 27. 12. 2015 at 15:08, cosby napsal: Co konkrétně potřebuješ? My máme v našem servisu troufám si říct dooost dobrého mechoše,pokud nelpíš na śkoda servisu Zdravim, mohl bych poprosit o web popripade kontakt na servis? Zacal mi na O3 2.0tdi piskat asi remen nebo nejaka kladka, tak jsem premyslel, ze bych to dal do autorizaku, ale spise bych asi vyuzil neautorizovaneho servisu. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.