Petr skohi Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Zdravim mam takovej problém, mám centrál na klíč, když odemknu auto tak vyskočí jen zámek u řidiče nasednu a otevřu dveře spolujezdce a vyskočí všechny zámky a při zamčení se všechny zámky v poho zacvaknou až na kufr ten občas ne, nevíte někdo čim by to mohlo být děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cougar7 Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Zdravim mam takovej problém, mám centrál na klíč, když odemknu auto tak vyskočí jen zámek u řidiče nasednu a otevřu dveře spolujezdce a vyskočí všechny zámky a při zamčení se všechny zámky v poho zacvaknou až na kufr ten občas ne, nevíte někdo čim by to mohlo být děkuji. Zdarec, u mě byl problém v microspínači. Po jeho výměně je vše ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr skohi Odesláno Leden 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Zdarec, u mě byl problém v microspínači. Po jeho výměně je vše ok. ok dík zkusim to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr skohi Odesláno Leden 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 ok dík zkusim to :) Hedal sem ten microspínač ale na mojí octavii sem našel jen tenhle nastavovací prvek mělo by to být ono? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.