Michal_L Odesláno Leden 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Tak jen pro úplnost:Nedalo mi to a zkusil jsem ještě o víkendu jiný bazar a auto jsem úspěšně prodal. Netuším, kde je chyba. Jestli to někoho zajímá a jestli to pomůže, můžu sem pro zajímavost hodit výpis podle VIN. Jinak díky za uklidnění... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Vidíš, AAA jsou přece odborníci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 13, 2016 Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 Hej vůbec to neřešte proboha, tohle jsou jen fámy a hysterie, jako z foliemi na oknech a tím jejich měření na autech a pak z toho sešlo, stejně jako nemůže projít auto, které má neschválený software, čili čip. :D , no myslím, že v tom nebude problém stejně jako doteď, akorát TK bude o 600 dražší a o hodinu delší, ale nic víc se na technické nezmění, akorát to že se to fotí a technik to valí do komplu do softu co nefunguje. Tak už neblbněte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.