HellFox Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Zdravím všechny, chtěl bych požádat o pomoc s logem. Auto (AHF 81kW, 290000 km) nemá výkon, jaký byl mělo mít. Turbo lehce píská a spotřeba je dlouhodobě víceméně stejná cca 5,4 litru. Celkově jsem provedl dva logy z různé doby, první starší (LOG1) jsem dělal na základě toho, že kolem 3000 rpm nastal znatelný, ale jen krátkodobý, propad výkonu. Po tomto měření jsem vyměnil podtlakové hadičky a dále jezdil. Nedávno mi auto ovšem padlo do nouzáku (na čtverku pod plným), bylo to poprvé a zatím naposled. VAG neukazuje žádné chyby. Preventivně jsem demontoval podtlakovou baňku regulace turba, ta měla lehce rezavé táhlo, to lehce drhlo, takže jsem ho vyčistil a opět chodí lehce a tlak nepouští. Naklápění lopatek turba jde taky dobře, tak jsem to složil a po tomto zásahu provedl druhé měření (LOG2). Obě měření jsou na trojku do prudkého táhlého kopce pod plným (první měření bylo s více naloženým autem do prudšího kopce) Podíval by se na to někdo prosím a poradil, na co se zaměřit, nebo co by mohlo být špatné? Díky moc za jakékoliv informace. Oba logy z VAGu zde: http://leteckaposta.cz/598202645 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Váha vzduchu nedává požadované hodnoty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Skontroluj natrubok podtlakoveho cerpadla.nedavno som to riesil na bratovom passate ten isty motor,auto malo slaby tah,natrubok na cerpadle bol volny a hybal sa.narazil som ho naspat,zalepil tekutym kovom a odvtedy bez problemov. Takisto ventil N75 ti nemusi drzat podtlak a s nim aj veci zavisle na podtlaku ti nefunguju ako maju,preto ti to moze hadzat do nudzaku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.