stomko Odesláno Leden 13, 2016 Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 Dobry den. Pri nedavnych mrazoch som mal cez predne sklo prehodeny kus latky zavrety v prednych dverach. Pri rannom otepleni vsak handra navhla a pravdepodobne mi trochu vody skondenzovalo na prednu sedacku vodica (nakolko bola sedacka vlhka). Co je vsak horsie, prestali fungovat tlacidla na ulozene pozicie (SET, 1, 2, 3). Konkretne nastavenie sedadla (bocne tlacidla na nastavenie vysky, vzdialenosti, ...) funguju. Avsak pamatove tlacidla nie. Jeden den sa mi sedacka sama za jazdy prestavila (medzi polohami 1 a 2), chvilami reagovala aj na stlacenia tlacidiel (aspon sa teda prestavila pri stlaceni tlacidiel). Ulozit novu polohu nie je mozne, nezaznie gong. Dalsi den pre zmenu bez reakcie. Nemam pristup k diagnostike, ci by nieco ukazala. Mate niekto nejaky napad, ci to moze byt napr. zavlhnutymi tlacidlami. Pripadne DP, ako rozobrat ten bocny plast a dostat sa k tlacidlam (ci uz ich vymenit, alebo vysusit, precistit, alebo nieco podobne) Akakolvek rada pomoze. Dakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 13, 2016 Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 vyndat tlačítka a vyčistit, sundavat bok nemusíš, dá se to vytlačit....pokud to sežralo tišťák, tak nová tlačítka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stomko Odesláno Leden 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 Skusim sa na to pozriet. V pripade ak by bola potrebna vymena tlacidiel, staci to vymenit 1:1, alebo je potrebne nieco nastavovat/kodovat? Vdaka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 13, 2016 Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 vyndavá se celý blok, zespoda ho vytlačíš nahoru, pak rozebereš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stomko Odesláno Leden 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 Vdaka. Tlacidla boli zaoxidovane. Precistil som to, niektore z nich funguju, no 2ka nefunguje spolahlivo. Tak objednam nove tlacidla. Dakujem za pomoc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.