Mix Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 Zdravím hošiZhruba pře 4 dny mi nechtěla nastartovat. Motor už už jakoby naskakoval, ale prostě nemohl chytnout.Nakonec se mi to povedlo asi až na 8 pokus a jel jsem a vše bylo ok (bylo cca -20°C). Druhý den bylo už jen -7°C ale nechtělo to chytnout už vůbec. Zprvu Jsem usoudil že zamrzlo něco v palivový soustavě tak jsem počkal další den když bylo nad nulou a auto chytlo bez problémů. Další den jsem startoval a jezdil zas v pohodě. Pak se objevil tentýž problém i když už nemrzlo auto nastartovalo s pomocí plynového pedálu, ale už po chvilce co jsem vyrazil z parkoviště jsem si všiml že strašně pomalu padají otáčky. Někdy se drželi kolem 1500 a někdy pomalu klesli až na volnoběh (po delší jízdě se vše srovnalo). Dnes jsem se už nerozjel vůbec.Mám pocit že při startování nejde do motoru benzín. Auto je na plyn.Jestli jste někdo měl podobný problém nebo víte o co GO tak mile rád uvítám nějakou radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda2.0 Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Možné příčiny: - zanešené vstřiky (benzínové) - škrtící klapka - odcházející lambda sonda [na LPG to jede normálně? necuká? co volnoběh - plyn/benzín je vyrovnaný? Co zátah od nízkých otáček (pod hranicí 2000)?] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.