Bladik Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 To neni vubec zadny problem odstranit, ale kdyz jsem prichazel na to co s tim a jak dlouho jsem premlouval sevisy ze to tak je a nez prisli na to, ze uz je dokonce hotovy opravny SW pro jednotku to bylo neco :D Tak uvidis treba se ti postesti a budes to mit vyrizene na poprve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AlesTDI Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Moc pekne auto, moc pekna vybava a hlavne skvely motor. Uz delsi dobou jsem ve Skodovce na odborne praxi a presne takove autko jsme meli v utvaru (flamenco, ambiente se sedym interierem, 1.4 TSI, pruh na skle, destovy senzor, columbus...). Rekl bych, ze na 99% jde o tento kousek. Ted uz tam mame Octavii Prima 1.2 TSI v cervene Corride ... Preju, at Ti slouzi stejne tak dobre, jako ve Skodovce v nasem utvaru. Ten motor je fakt uzasny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Kdyz jsem to auto kupoval, tak mi prodejce rekl, ze kdyz je motor studenej tak muze trochu "pobublavat" a ze nemam slapat na plyn , jinak ze to uchlastam a pak to auto musi nekolik hodin stat.Nevim co tim presne myslel. Ale ted v tech mrazech se mi cca 3x stalo, ze po nastartovani to v nizkejch otackach 1500-2000 jakoby na chvilinku ztrati tah a pak to zase jede. Stane se to treba 2x v prvni minute jizdy a pak uz vubec. Cim to muze byt ? Tak to sa mi teda este nestalo - a to auto pouzivam v mrazoch kazdy den... A ten bublavy zvuk pripisujem skor vyfuku :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
walsh Odesláno Březen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Moc pekne auto, moc pekna vybava a hlavne skvely motor. Uz delsi dobou jsem ve Skodovce na odborne praxi a presne takove autko jsme meli v utvaru (flamenco, ambiente se sedym interierem, 1.4 TSI, pruh na skle, destovy senzor, columbus...). Rekl bych, ze na 99% jde o tento kousek. Ted uz tam mame Octavii Prima 1.2 TSI v cervene Corride ... Preju, at Ti slouzi stejne tak dobre, jako ve Skodovce v nasem utvaru. Ten motor je fakt uzasny. Zajímavá historie meho vozidla :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
walsh Odesláno Březen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Tak to sa mi teda este nestalo - a to auto pouzivam v mrazoch kazdy den... A ten bublavy zvuk pripisujem skor vyfuku :lool: Deje se to vyjimecne a jen v mrazech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.