Přejít na obsah

Jaké brzdové kotouče + destičky / 2.0TDi combi /??

Doporučené příspěvky

Dobrý den pánové,

mohla bych Vás poprosit o pomoc při výběru brzdových kotoučů a destiček P+Z na octavii II combi 2.0TDi? Měla jsem dnes auto v servisu kvůli pískání od brzd a bylo mi řečeno a názorně předvedeno, že mám na kotoučích i destičkách vydřené drážky a doporučují kompletní výměnu na celém autě. Cenu mi odhadli na cca 12tis. vč práce. Zdá se mi to docela dost. Jaký rozměr, značku kotouče a destiček objednat? Nejezdím žádné extra dálkové trasy a ani nezávodím :-) Takovou zlatou střední cestu.

Děkuji :-)

Pokud už to tady je, omlouvám se.

Odkaz ke komentáři

Dobrý den pánové,

mohla bych Vás poprosit o pomoc při výběru brzdových kotoučů a destiček P+Z na octavii II combi 2.0TDi? Měla jsem dnes auto v servisu kvůli pískání od brzd a bylo mi řečeno a názorně předvedeno, že mám na kotoučích i destičkách vydřené drážky a doporučují kompletní výměnu na celém autě. Cenu mi odhadli na cca 12tis. vč práce. Zdá se mi to docela dost. Jaký rozměr, značku kotouče a destiček objednat? Nejezdím žádné extra dálkové trasy a ani nezávodím :-) Takovou zlatou střední cestu.

Děkuji :-)

Pokud už to tady je, omlouvám.

http://www.skoda-dily.cz/katalog/octavia-2/nahradni-dily/brzdovy-system/zadni-naprava/zadni-kotoucova-brzda-235.html

Odkaz ke komentáři

Taky se mi právě ta cena zdála přestřelená. To je asi tak, když vidí ženskou, která tomu moc nerozumí. :-) Po večerní internetové osvětě na téma brzdové kotouče a destičky jsem se dopracovala k výsledku. :smich: Na zadek, který je na tom hůř a půjde jako první, potřebuji nejspíše rozměr kotouče 260x12 zvolím značku Zimmermann a destičky ATE ceramic. Je to dobrá volba? :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...