Juro Odesláno Březen 24, 2016 Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 No veru som nad tym aj uvazoval, ale za tie peniaze mi vychadzal super v strednej vybave s 1.8 mickou trocha drahsie a stale mi tam chybalo zopar veci, ktore by som tam urcite chcel mat. Ked som si nakonfiguroval superba s ktorym by som bol spokojny tak som bol na 33k a to som si povedal, ze uz za auto nechcem dat. Inak mam momentalne najazdenych okolo 4700km, minuly weekend som bol v Prahe a nasledne v Pardubiciach, takze prva dlhsia trasa cez dialnice, motor velmi prijemne taha aj vo vacsich rychlostiach akurat uz ta spotreba sa potom celkom dost zdvyha. Predny naraznik je po prelakovani a odviedli dobru pracu, nie je vidiet vobec, ze bolo nieco robene. chápem, rozmýšľam tak isto. čakám na O3 combi a tiež som silno nad superbom uvažoval, ale ani za boha som ho nevedel spraviť podľa mojich predstáv. bol by drahý ak by bol podľa mňa. O3 mi v tej vysnívanej výbave stačí. čo sa motora týka budem mať 1,4. aj kvôli tomu nespávam, ale x ľudí ma ubezpečilo, že úplne stačí. stále mám možnosť si vybrať 1,8, ale potom tá cena a iných vecí sa v interiéri zbaviť nemienim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 24, 2016 Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 Juro, necituj texty přímo po sobě jdoucí. Odporuje to Pravidlům fóra (se kterými jsi souhlasil ;)) a je to dost nepřehledné. Pro odpověď využij rámeček na konci stránky a ne tlačítko "Odpovědět" - to je pouze pro případ, kdy chceš citovat dříve vložený post, aby docházelo k logické návaznosti. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.