Přejít na obsah

reellerov dopravnik bicyklov

Doporučené příspěvky

No veru som nad tym aj uvazoval, ale za tie peniaze mi vychadzal super v strednej vybave s 1.8 mickou trocha drahsie a stale mi tam chybalo zopar veci, ktore by som tam urcite chcel mat. Ked som si nakonfiguroval superba s ktorym by som bol spokojny tak som bol na 33k a to som si povedal, ze uz za auto nechcem dat.

Inak mam momentalne najazdenych okolo 4700km, minuly weekend som bol v Prahe a nasledne v Pardubiciach, takze prva dlhsia trasa cez dialnice, motor velmi prijemne taha aj vo vacsich rychlostiach akurat uz ta spotreba sa potom celkom dost zdvyha. Predny naraznik je po prelakovani a odviedli dobru pracu, nie je vidiet vobec, ze bolo nieco robene.

chápem, rozmýšľam tak isto. čakám na O3 combi a tiež som silno nad superbom uvažoval, ale ani za boha som ho nevedel spraviť podľa mojich predstáv. bol by drahý ak by bol podľa mňa. O3 mi v tej vysnívanej výbave stačí.

čo sa motora týka budem mať 1,4. aj kvôli tomu nespávam, ale x ľudí ma ubezpečilo, že úplne stačí. stále mám možnosť si vybrať 1,8, ale potom tá cena a iných vecí sa v interiéri zbaviť nemienim.

Odkaz ke komentáři

Juro, necituj texty přímo po sobě jdoucí. Odporuje to Pravidlům fóra (se kterými jsi souhlasil ;)) a je to dost nepřehledné. Pro odpověď využij rámeček na konci stránky a ne tlačítko "Odpovědět" - to je pouze pro případ, kdy chceš citovat dříve vložený post, aby docházelo k logické návaznosti. Díky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...