matesobart Odesláno Únor 11, 2016 Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 Snad jsem dal dobrou kategorii. Kolem 120km/h mi vibruje volant. Nebo i pri akceleraci treba na 5 nebo 6 rychlostni stupen se jakoby take roztrepe a citim jej. Byla delana nova spojka a setrvak, nove silentbloky a jsou poloosy cca 50tis km. Trochu se mi zda ze jsou zkroucene kotouce. Muze to delat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 11, 2016 Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 Ne.kotouče by to dělaly jen při brždění.Pokud to dělá jen při akceleraci,není to kolama-vyvážením. Pokud nemáš origi kola,může to děta středová díra kol,pokud nemáš přesné vrty nebo kroužky. Dále to mohou dělat vnitřní homoklouby. Pokud je to 4x4 tak hardyny na kardanu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Únor 11, 2016 Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 Alebo aj rozhádzané disky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Únor 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 Prave mi to dela uz na vice kolech, leto mam speedline ale vse vyvazene a kvalitni pneu - zima conti t850 a leto bridgestone potenza s001. Rafky vyvazene, rovne. Poloosy se davaly komplet nove, nedaval jsem jen klouby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 12, 2016 Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 Kdyby to byly disky,dělo by to od 9o km a nezávislé na tom,jestli je auto v tahu nebo není. Pokud to dělá jen v tahu,bude to něco na nápravě nebo s věcmi s tím souvisejícími. Pokud jsi nedával poloosy originál tak je problém tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Únor 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 Poloosy jsou origo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.