Tecora Odesláno Únor 13, 2016 Sdílet Odesláno Únor 13, 2016 Zdravím vážení, v pátek zaplacená záloha, v pondělí jde do výroby. Dodání květen/červen. Už teď se cítím jako malej smrad, kterej čeká v pokojíku až zazvoní ježíšek :) Sedan / černá / MAN Alarm s hlídáním vnitřního prostoru včetně SAFE funkce Rezervní kolo (dojezdové), zvedák vozu, klíč na kola Infotainment Columbus 8" Komfortní telefonování, bezdrátové spojení s vnější anténou a hlasovým ovládáním Přední mlhové světlomety s "CORNER" funkcí SOUND SYSTEM CANTON CREW PROTECT ASSIST a boční airbagy vzadu Zadní stěrač "AERO" REAR VIEW CAMERA Funkce "SmartGate" Ochrana podvozku proti kamenům Co se úprav týče, tak bych rád něco udělal s utopenejma kolama v karoserii. Řeším jestli dám podložky za cenu toho, že to nebude uplně košér pro nápravy a nebo si prostě zvyknu :) A určitě nechám potáhnout lesklou fólií znáčky a veškerý nápisy na zadku auta, kromě VRS. Auto bude vypadat hodně elegantně a přitom zle :) Malá ochutnávka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 22, 2016 Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 Krasny auto,co se tyka utopenych kol,urcite si nezvyknes,je obrovska skoda ze to nevychytali..byla to jedna z prvnich veci,co jsem delal-podlozky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Únor 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Krasny auto,co se tyka utopenych kol,urcite si nezvyknes,je obrovska skoda ze to nevychytali..byla to jedna z prvnich veci,co jsem delal-podlozky. Uvidim jak to na me bude pusobit. Kdyz to bude spatny, tak tam taky soupnu podlozky. Nicmene, muzu nad tim jeste dumat 3 mesice, strasne se to vlece... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 To mi povidej,cekani je fakt hnus,jsem rad ze uz to mam za sebou,ale ty kola,to je fakt utopenec jak svina,hned mne to prastilo do oci,idealni jsou kola s mensim et,uvidim,na letnich 19 mam et 42,coz uz bude lepsi,takze supnu 1,5cm dozadu a predek necham tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Podlozky daj aj dopredu aby si zachoval sirsi rozchod vpredu idealne je tiez 1,5 cm. Predokolky su vseobecne nedotacave. Daval som predtym 2 cm. Teraz mam 8 palcove disky a et 35. Tolko moj nazor. Urob ako chces.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Únor 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Ja tam necham ty disky, ktery tam jsou, protoze mi k tomu autu sedi. Takze to budu resit podlozkama. Rad bych se zeptal jaky podlozky jste tam dali...klasika za par stovek nebo homologovany za par tisic? Jde o to jestli fakt, ze jsou homologovany neco zmeni na pohledu napr pojistovny v pripade nejaky bouracky. Je moznost zapsat podlozky do VTP? Je to v podstate to samy jak kola s mensim ET a kdyz budou mit podlozky homologaci TUV, tak by to mohlo snad nejak jit ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 dají se zapsat, ale musíš si od prodejce zajistit typový list v češtině a s jeho podpisem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Únor 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 To je super, ze to pujde resit i "legalni" cestou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Únor 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Sem si trochu hral v photoshopu. Zatim mi to vychazi takhle nejlip. V photoshopu sem uplny kopyto, tak nehodnotte kvalitu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 28, 2016 Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 JJ,parada,ta cervena je k cerny hodne good 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Březen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 K obrazkum vyse sem pridal i jeden s vystrcenymi koly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Teda černou moc nemusím, ale tato kombinace je super . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kloky007 Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Černá barva je nejhorší na údržbu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Březen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Já vim, mám černou O2 RS. Černejch O3 RS je hrozně málo a mě se ta barva líbí. To je daň, za tu "jedinečnost" .)) Navíc plánuju nějakou dlouhodobou ochranu ala carnaubskej vosk. Uvidím, ještě mám dost času studovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Březen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 Tohle je taky pěkný, ale bohužel už je to moc. Se alespoň naučim s photoshopem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 3, 2016 Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 Ja bych se toho vubec nebal,pokud to bude v jednotnym cervenym odstinu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius_SK Odesláno Březen 3, 2016 Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 cervenu nemusim, ale v tejto kombinacii s ciernou je to pecka, u nas v TT by si s tym uspel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Březen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 Začnu postupně ať to nestojí kotel peněz a pak to nesundavám. Předchozí návrh je takovej decentnější. Auto bude zároveň i služebák, tak ať nejsem za blbouna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Březen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Ještě sem na poslední chvilí změnil malinko konfiguraci, vyhodil sem natačecí mlhovky, doplnil automaticky přepínání dálkovejch a KESSY. Natáčecí mlhovky jsou prej blbina, navíc to jde vždy dokódovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 Za Kessy se teď připlácí? To jsou vydřiduši.... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 Tie červené detaily sú super ešte by som skúsil červené kryty zrkadiel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 Tohle je taky pěkný, ale bohužel už je to moc. Se alespoň naučim s photoshopem takhle presne cervena kola mam na bile :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Březen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2016 Pekna je, to kazdopadne, ale bude to i sluzebak a nechci aby si lidi mysleli, ze prijeli kolotocari ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 10, 2016 Sdílet Odesláno Březen 10, 2016 co si myslí ostatní je snad fuk ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Březen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2016 Za Kessy se teď připlácí? To jsou vydřiduši.... :( Jj, 16000,- i se SAFE systemem. Je to dost, ale za takovou machrovinku si rad priplatim :) co si myslí ostatní je snad fuk ne? To neni uplne pravda. Jezdim na schuzky, kde je potreba vystupovat seriozne. Predsudky jsou vsude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 10, 2016 Sdílet Odesláno Březen 10, 2016 (upraveno) tak hold musíš parkovat za rohem :D nebo nekupovat škodovky, protože to je v česku jak vir. Upraveno Březen 10, 2016 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Březen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2016 Klidně můžu mít škodovku, ale nemůžu si jí nabarvit ala maringotky cirkusu Humberto :) A parkování za rohem nepřipadá v úvahu....bych neviděl na auto :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Květen 22, 2016 Sdílet Odesláno Květen 22, 2016 Tak drzim palce,uz se ti to krati a brzo vyjedes ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Květen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2016 No uvidime, podle planu to ma byt vyrobeny ve 22 tydnu, coz je pristi tyden. A dodani je pry taky tyden. Na zacatku to cekani bylo ok, ale ted jak se to krati, tak sem jak na jehlach ;) A jeste kdyz sem Te ted potkal s tvoji karou, tak uz chci taky ;)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.