Erdy Odesláno Březen 20, 2016 Sdílet Odesláno Březen 20, 2016 (upraveno) Měl jste někdo podobný problém? Nějaké tipy triky? Zničeho nic při aktivaci parkovacích senzorů (zpátečkou/ručně) se na radiu místo senzorů oběvý za autem přívěs... někdy to udělá někdy ne, nemá na to vliv sucho/déšt teplo/mráz.. prostě úplně náhodně. Taky mi v kufru prestalo svítit osvětlení a volt metrem tam naměřím místo 12V jen 1,2V, ale to nemohu potvrdit, že se to stalo ve stejný čas.. kufr často neotvírám takže nevím od kdy to nesvítí. Diagnostika říká...viz příloha. Děkuji za jakékoli tipy/triky. trailer.txt Upraveno Březen 20, 2016 uživatelem Erdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erdy Odesláno Březen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 (upraveno) Dnes jsem rozebral zásuvku pro tažné, vše v pořádku. Dál jsem se podíval na zámek kufru kde spínač spíná obě polohy a konektor je v pořádku. A diagnostika pořád říká. 00532 - supply voltage B+ 011 - open circuit - mil on 16355 - control module - watchdog timer 014 - defective Upraveno Duben 5, 2016 uživatelem Erdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 vyměň RJ přívěsu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.