Tom94 Odesláno Březen 24, 2016 Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 Zdravím mám problém s pamětí palubniho počítače po vypnutí a pak znovu nastartování je všechno nastavení vymazané nevíte někdo co je to za problém ?předem díky za radu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Treba si precitat manual ... kratkodoba sa maze po 2 hodinach pokial auto stoji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tom94 Odesláno Duben 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2016 Treba si precitat manual ... kratkodoba sa maze po 2 hodinach pokial auto stoji to ja vim ale nedrži to ani hodiny ja vim že sem tam nastavuje pamět ... ale ani to nastaveni nedrži 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 1, 2016 Sdílet Odesláno Duben 1, 2016 (upraveno) Po nastartovani je co vsetko vymazane? Pamat 1, ci 2? Skus sa vyjadrit trochu presnejsie a zrozumitelnejsie. Upraveno Duben 1, 2016 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tom94 Odesláno Duben 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2016 Oboje kde nastavím paměť 2 tak pak zase tam.je paměť jedna ... A taky vypnu motor a zůstane mi otackomer na otáčkách jak jsem to chcípnul a teplota vody a paliva zůstane nahoře .. až když zapnu klíček znovu do prvního polohy tak to spadne jako by se to restartovalo :-) A ani hodiny to nedrzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 2, 2016 Sdílet Odesláno Duben 2, 2016 zkontroluj pojistku budíků, je v eboxu u baterky, často se přeruší i drát pod eboxem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tom94 Odesláno Duben 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2016 Dobre dik a jde to dobře ven ja abych tam neutrhl nějaký kabel :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.