MartinaRS Odesláno Duben 10, 2016 Sdílet Odesláno Duben 10, 2016 Ahoj všem, prosím o radu. Jdou nějak přeprogramovat/upravit přední světla původem z Anglie? Prý to bude svítit vlevo (místo vpravo). Díky za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Duben 10, 2016 Sdílet Odesláno Duben 10, 2016 co vim tak nejde, a ano, budou oslnovat a neprojdes s nima na stk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 10, 2016 Sdílet Odesláno Duben 10, 2016 Pokud jsou to xenony, tak se v cocce preklopi jen clonitko. Pokud ale halogen, tak nejde prehodit - sviti na druhou stranu pevne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinaRS Odesláno Duben 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2016 Pokud jsou to xenony, tak se v cocce preklopi jen clonitko. Pokud ale halogen, tak nejde prehodit - sviti na druhou stranu pevne. A co teda mám, když xenony jsou jen na mlhovce, jinak tlumený i dálkový jsou na H4? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 10, 2016 Sdílet Odesláno Duben 10, 2016 Za prve necituj predchozi prispevek a za druhe ty svetla vyhod a kup na levostranne rizeni.......nevim co k tomu nebylo k nepochopeni jiz v predchozim textu..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 10, 2016 Sdílet Odesláno Duben 10, 2016 A co teda mám, když xenony jsou jen na mlhovce, jinak tlumený i dálkový jsou na H4? :) Nemáš xenony,mlhovka je čočka ,ve které je žárovka H3,tlumené/dálkové jak píšeš H4. Musíš pořídit nová světla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinaRS Odesláno Duben 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Nemáš xenony,mlhovka je čočka ,ve které je žárovka H3,tlumené/dálkové jak píšeš H4. Musíš pořídit nová světla. Díky za (pro mě) srozumitelnou odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octapatrik Odesláno Duben 29, 2016 Sdílet Odesláno Duben 29, 2016 myslim ze pre kazdeho je to zrozumitelne nie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.