Lukyno0o Odesláno Duben 11, 2016 Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 Zdravím Vás opět po nějaké době, mám takovou prosbu, někdy v průběhu konce minulého roku se mi auto dalo trochu do pohybu aniž bych o to stál a zahučelo to do roští asi 50m od místa kde jsem ho nechal. Ale to je vedlejší, proběhla oprava, všechno v pohodě až na to, že mi nepatrně profukuje právě kolem toho malého okna v zadních dveřích. Měl jsem to už na reklamaci tak se to i dost zlepšilo ale když se přeci jen trochu rozjedu nepatrně nad rámec zákona :-)) je to stále znát. Můžete mi poradit jak to vyřešit aniž bych to musel měnit. Jak to třeba vyndat, přetěsnit, i když těsnění je součástí toho okna, ale nějak tomu pomoct. Nějak nechápu jak je to tam namontováno a nerad bych se do toho pouštěl na vlastní pěst. Servis už taky nechci využít zase bych byl několik dní bez auta. Snad to bude k pochopení. Moc děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 11, 2016 Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 já to řešil teď u combajna, odehnul jsem gumu okna a pod ní natlačil silikon, z obou stran, a mám naprostý klid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Ja som dával silikón pod gumu len z vnútornej strany dverí a je to OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukyno0o Odesláno Duben 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Asi to tak taky zkusim nakonec, přijde mi to jako nejednoduší varianta bez zbytečného násilí, :-) Dík moc hoši 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.