Semiramis Odesláno Duben 11, 2016 Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 Ahoj. Mám menší problém s turbem,po vyčištění(ne repasu) podtlaková regulace nová. Před vyčištěním zabíralo už od cca 1900 otáček,po vyčištění začne zabírat až od 2100,nemáte nějakou radu co s tím,jestli se dá nějak přitáhnout,prý je tam nějaký šroubek s kterým to jde,jsem v tomto oboru mimo mísu :) děkuji za případné rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Ano je treba regulaci nastavit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Semiramis Odesláno Duben 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2016 Ano je treba regulaci nastavit Děkuji za radu,ještě jedna otázka, kam se tou regulací točit aby začalo táhnout dřív? a je to normální,že se to stane při čištění?Pokud s tím máš tedy zkušenost. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Duben 15, 2016 Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 Nevim necistil jsem ale regulaci jsem opravoval a menil. Mas tam matici ktera je na tahle, ty ji potrebujes posunout bliz k bance Sent from my iPhone SE using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Semiramis Odesláno Duben 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2016 Díky,jsi moc hodnej, ale asi si nerozumíme,měl jsem to napojené na pc a podle otáček je tlak z baňky v pořádku,tlačí přesně podle otáček,ale akcelerace turba je opožděná,myslel jsem regulaci přímo na turbu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Květen 22, 2016 Sdílet Odesláno Květen 22, 2016 S ničím nehýbej !!!!!!! Proč si ho (turbo)čistil? Po vyčištění tam máš vůle a profukuje okolo lopatek,jezdi a časem se utěsní a bude fungovat jak má. Cca 2000km najezdit,jak kdo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.