Judovik Odesláno Duben 15, 2016 Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 Dobrý den, mám škoda Octavia 1.6 74kw 1999 a blbne mi zámek zadních pravých dveří, někdy ani nevyskočí zámek a nejdou otevřít, co je tohodle za příčinu? Znamená to pro mě novou centrálu do všech dveří? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 15, 2016 Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 můžou to bejt přelámaný dráty v průchodce mezi dveřma,může bejt zoxidován konektor co je pod gumou na sloupku,může bejt voda,oxidace,hniloba v řj oken daných dveří,může bejt v háji mikrospínač zámku v daných dveřích,může bejt nakoplej motorek centrálu,a může bejt v háji celej zámek vem to postupně a hledej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Judovik Odesláno Duben 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 můžou to bejt přelámaný dráty v průchodce mezi dveřma,může bejt zoxidován konektor co je pod gumou na sloupku,může bejt voda,oxidace,hniloba v řj oken daných dveří,může bejt v háji mikrospínač zámku v daných dveřích,může bejt nakoplej motorek centrálu,a může bejt v háji celej zámek vem to postupně a hledej Tak to vsázím na ty drátky, protože když otevřu, něco přelupává, jako by to ,,jiskřilo,, měl jsem dveře rozdělaný komplet a zdálo se mi všechno v pořádku a když jsem to měl rozděláno tak se centrála nesekla, takže sem na to nepřišel... A drátky mě nenapadli no -_- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Duben 18, 2016 Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 ved toto je to ze cloveka by ani nenapadlo kuknut dratky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.