Přejít na obsah

Swing - občasný problém

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

mám problém s autorádiem Swing ve Škodě Octavia 2, r.v. 2011 (po FL). Respektive se rádio občas chová podivně :)Většinou se to stává, když je v interiéru vyšší teplota. Po nastartování začne problikávat displej na rádiu a rádio se nakonec i vypne. Pokud rádio znovu zapnu, na displeji se objeví symbol auta a chová se, jako by byla zařazená zpátečka a měly se tam zobrazovat údaje o vzdálenosti od překážky (přitom tam ale zpátečka zařazená není a ani čidla snímání vzdálenosti aktivovány nejsou). Když budu pokračovat v jízdě dopředu, tak tam prostě symbol auta zůstane stále, i když autorádio normálně začne hrát. Abych docílil toho, že se na displeji opět objeví název stanice, teplota, atd. tak musím zastavit, zařadit zpátečku a z ní přeřadit na normální rychlost. Potom se Swing začne chovat normálně...

Nesetkal se někdo z Vás s tímto problémem?

Díky za každou radu, zdraví Petr

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Ahoj Petře.

Sice mám jiný tip rádia ale mám podobný problém s tím že vysoká teplota v autě aktivuje tepelnou pojistku a radio se vypíná.

Bylo mi sděleno kamarádem který má superb ll ať přikrývám alespoň přední okno alu folií a tak jsem zkusil a ejhle problem se vyřešil.

Pokud se ti to stane i po zakrytí okna zase, zapni klimu na max a po pár minutách se samo ochladí a zas pojede dál.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...