MatyTDI Odesláno Květen 8, 2016 Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 Zdravim kluci, budu dělat odklony na zadní nápravě ale mám zatuhlí štelovací šroub v tom silentbloku... nechci měnit komplet zamena ale vyměním jen ty šrouby, matky, podložky a silentbloky, bude to vše nebo musím ještě něco? wth 000 232 2x wth 000 227 2x wth 000 228 2x 1K0505541D 2x :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 8, 2016 Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 číslo uložení je na podélné rameno, na příčné spodní neexistuje originální díl, ale dělá ho febi nebo loemfelder jako náhradu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Květen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 a nevíš číslo dílu? viděl sem to někde na ccautodíly ale nemůžu to najít edit: http://www.cc-autodily.cz/silentblok-dol-ramene?brand=SKODA&model=OCTAVIA silentblok spodního ramene, LEMFERDER 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 8, 2016 Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 to je přesně on 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Květen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2016 Jedna strana povolit šla (14 dní předem jsem stříkal odrezovačem) a druhý budu muset uříznout a nechat si nalisovat nový silentblok... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest strateny Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 aspon ze ta jedna isla povolit .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 pokud máš zatuhlou jen jednu stranu, tak každopádně udělat obě a hlavně pak šroub na závitu uvnitř uložení namazat grafitovou vazelínou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Květen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2016 Vše uděláno, měnil sem na obou šrouby, matky i podložky...ale nikde mi nejsou schopný udělat geo, protože laserová geo nebere nízký auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jendadasov Odesláno Leden 19, 2017 Sdílet Odesláno Leden 19, 2017 Prosím o radu u své Octavie r.v.2006 2.0 TDI PD 4x4 Dělal jsem kompletní repas zadní nápravy po té, co jsem trefil kamen a poškodil nápravnici, ta je vyměněná za jinou. Všechno ostatní je vyměnené za nové. Na geometrii vytočili spodní ecxentry na ramenech naplno ven a přesto se nepodařilo dostat sbíhavost do zelených hodnot. Dotaz zní, co je špatně? Napadlo mě, že by mohl být problém s tím, že mám paket pro špatné cesty, tím pádem vyšší podvozek, než je běžná série. Mohly by se některé díly lišit ? Obávám se, že mechanik tohle neřešil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.