Badd1 Odesláno Květen 23, 2016 Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 Ahoj rád bych Vám představil naší Octavku Musím přiznat, že jsem opravdu velice spokojený. Po příjezdu od ex majitele hned udělaný nějaké kravinky. Když jsem přijel tak jsem hned oddělal váhu vzduchu:) Takže nová váha Bosch. Zatím drobnosti v podobě nalepené zadní SPZ plus osvětlení led. Zatím jedno foto: Objednány nějaké drobnosti . Maska, krytky na ventilky, krytky ostřikovačů. Teď Octavia půjde na uložení tlumičů. Až se tohle udělá jde na lakování kapoty, masky, krytek ostřikovačů. Bude se rozlestovat a osetrovat komplet lak. Ještě se Vám musim pochlubit co jsem dostal od přítelkyně:) Teď řeším výběr tažného zařízení. Doporučíte nějaký? Zásuvku vzít jakou 7 - polovou nebo 13-polovou ?? Je nějaký výřez v nárazníku?? Určitě chci bajonet na 1600Kg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 23, 2016 Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 Vítej mezi námi. Vypadá že se celkem staras a určitě se ti odvděčí dlouhou a spolehlivou službou. Co se týče tajného osobně bych dal přednost pevnému a zásuvku 7polovou,13ti už jsem dlouhý roky nikde neviděl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 24, 2016 Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 Vítej na fóru mezi nadšence ! Octa vypadá pěkně a je vidět, že se o ni dobře staráš. Já bych Ti zase doporučil origo odnímatelné tažné, které vyrábí firma PROFSVAR. Kupoval jsem to od nich za ani ne poloviční cenu než to samé v autorizáku. Jen tažné je myslím na 1300Kg, víc se nedělalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Květen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 Spooky1: Děkuji za přivítání. Vím že pevné je lepší, ale měl jsem bajonet od Westafalie na Superbu a spokojenost nasadíš to rychle a nikdo nic nepozná ( nechci aby bylo videt ) proto me zajímá jestli je výřez v nárazníku. Děkuji za radu se zásuvku jdu tedy do te 7 - pólové. Máme to opravdu čistě na karavan. Takzě se bude používat minimalně. Octávku mám chvilku má najeto cca 236 000km servis, km vse sedí. Přiznám se, Koukal a koukam stále po Audi A6 3.0 171kW Avant - s-line. Jenže přišlo par změn, pes, new přítelkyně ktera je úžasná, ale přeci jen po sedmy letech absolutního neřízení. Nelze čekat zázraky. Takze snad po tady tom všem ji nekam neposle. Mám s ni jeste dost plánu. Dam sem pak lepsi foto. Jsem zvědav jak to bude vypadat s rakvi na střeše . Vítej na fóru mezi nadšence ! Octa vypadá pěkně a je vidět, že se o ni dobře staráš. Já bych Ti zase doporučil origo odnímatelné tažné, které vyrábí firma PROFSVAR. Kupoval jsem to od nich za ani ne poloviční cenu než to samé v autorizáku. Jen tažné je myslím na 1300Kg, víc se nedělalo. Ahoj, děkuji za přivítání. Snažím se, mam rad vse Top. Bude s tím jezdit převážně přítelkyně ( az teda sezenu své auto ) . Ted bude test na dovolenou kde pojedeme i s karavanem a octa bude plné naložena:) 1300kg je bohuzel málo. Zatim jsem koukal na tažná zařízení pouze v Auto Kelly tam jsem prave videl ze dělají i na 1600kg což je pro mne ideální. Jenze značky mi nic neříkají. Tak jestli nemáte někdo nějakou osobni zkušenost. Martine, skoda toho zatížení... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 24, 2016 Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 Hele ale Octa která váží 1300 Kg nemůže táhnout více jak 1300 Kg. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Květen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 Tak že bych se prekouknul? V Kelly maji nejaka tažná zařízení od firmy SVC videl jsem tam 1600kg .Je to asi jedno karavan mam 1200Kg ale spis kdyz uz, tak uz jsem chtel max. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 24, 2016 Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 SVC je český výrobce, jeden z těch větších. Kvalita super, homologace a mají i montáž. Dělají se kousek od nás na Vysokově. Zkontaktuj je a oni ti určitě poradí http://www.svcnachod.cz/ Westfalii bych taky chtěl na octu, ale tam je cenovka kolem 7 tis. Kč, což je docela dost, zase tak často to nevyužiju. A fakt mají tažný na 1600 kg http://www.svcnachod.cz/tazne_zarizeni/skoda/octavia-combi/1084/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Květen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 Surfman: ty mas zda tazne? Ja chci fakt kvalitu. Mrknu na tu Westfalia jeste, ale na to SVC recenze ok.. Ja do toho pak nechci vrazet a cpát to na Audi.. Proto chci tady max co to půjde .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 24, 2016 Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 Doporučil bych Ti jako Martin_TDi ProfSvar bajonet.Mám ho a jsem s ním spokojený.Na OI mají v nabídce pevné na 1600 kg a bajonet na 1500kg.Pravdou je,že Stejně nemůžeš tahat víc,než je v TP a OI má celkovou bržděného přívěsu max.1200,-kg. http://www.profsvar.cz/cz/katalog/skoda.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Květen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2016 Mikl: děkuji já mám Teda v TP psané 1300kg takže mám ještě malou rezervu. Každopádně jdu do Profsvar. Děkuji za informace a hlavně zkušenosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 27, 2016 Sdílet Odesláno Květen 27, 2016 JJ, s tažným od Profsvaru budeš velmi spokojený, jak je sundaná koule, tak není vůbec poznat že tam nějaké tažné je ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Květen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2016 Jako mají ale na čtrnáct dní dopředu plno. Tak doufám že tam najde někde místo. Bajonet 13- polová zásuvka ( dají se z ní nabíjet spotřebiče z té 7- polové ne ) Tedy: odnímatelné tažné s elektrikou pro zadní parkovací senzory s montáží a s tím že můžu rovnou na úřad 7999.- to mi přijde docela fér. Viděl jsem i ceny kolem 12 000.- Co se týče octy tak vymenene uložení tlumičů, dotáhnout a ruční brzda, komplet kontrola všeho. Ještě bych rád stihnul EGR. Dnes jde Octa na lakování masky, kapoty, krytek ostřikovačů. Pokusíme se nějak rozlestit lak, navoskovat. Jinak Teda parkovacky se mění fakt super... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Super udržba octa ti to vráti spolehlivostí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Červen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2016 Ciiima: děkuji snažím se musi být na dovolenou připravena. Jinak tedy okta po laku. Nová maska, kapota, ostřikovače, rozleštěny lak. Teď mě čeká ještě filtry. Pár fotek. Začala mi nějak divně cvakat spojka jako když natahujete autíčko, nedokáži to popsat konkrétněji nahoru i dílů. Myslíte že to může být lozisko nebo je tam ještě něco? Zabírá normálně.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Červen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2016 Octavia má tažné. Není to vůbec poznat. Jednoduche nasazeni, tazne je na 1500kg . Děkuji kluci za doporučení firmy. Fakt spokojenost. Octa teď půjde na čištění interiéru. Jinak vrzání pedálu vyřešeno stačilo namazat wd. Ještě mě čekají filtry.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 3, 2016 Sdílet Odesláno Červen 3, 2016 JJ, budeš moc spokojený! Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Červen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2016 Chci do kastliku nejaky přehrávač/ čtěcku USB, SD máte někdo něco takového? Chci nechat originální radio kvuli ovládání na volantu. Martine, děkuji za doporučení fakt spokojenost. Cenovka nakonec uplně jiná jelikož si myslel že mám Octavii II :) bohuzel na Octavii I se nedělá elektrika ktera vypne ty senzory při couvání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Červen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 Tak dnes tažné oficiálně zapsano:) rovnou jsem se stavil pro nějaké drobnosti. Škoda že ten deštník nemá nějaké pořádné logo. Je jen malé na rukojeti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Červen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2016 Ať se jí lépe dýchá :) bude to potřebovat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Červen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 Octa si to dala super, 1200kg spotřeba pod devět litrů. Dáreček:) asi jsem byl hodny:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Červen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Mám radost:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 Tak ten karavan je parádní a 1200 kg už je celkem znát za zadkem. Jak se Ti s tím jelo? Já mám starý karavan co váží 550kg a s tím se jezdí dobře, ale je podstatně menší (výška 2m) a předek má zkosený kvůli dobré aerodynamice. Loni jsem s ním byl na srazu v Žamberku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Červen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 Martine, nejelo se s tím špatně, ale dle mého pro Octavii 81kW ideálně do té tuny. Větší kopec a už to chtělo poradit na čtvrtý kvalt. Nicméně spotřeba cca 8.8l/100km mne milé preKvapila. Martine hod foto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 Tak to je jasné že na takovou váhu karavanu je lepší větší výkon s silnější brzdy. Tady je ten můj veterán. Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 ale vyzera to super. Urcite mat dom a miesto, kam karavan odlozit, tak si ho kupim tiez Ale vsetko raz bude. musi to byt super pomocnik. Uz len ked si predstavim,ze mas doma tichu domacnost, mozes ist na zahradu dnu a dat si pokoj od polovicky relaxovanim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Červenec 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 Martine, ten je krásnej jako novej. To je ponorka? Tzn. Vysouvací podlaha? Jak dlouho jsi to dával dohromady? Kolik s tim mas spotřebu? Duke.luke občas to asi funguje jako taková trucovna:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 Hm, jo je to ponorka, rakvička, konzerva..... Má to mnoho názvů :) . Jo, má to stahovací podlahu, v roce 1975 to stavěli moji rodiče, takže je to už dědeček karavan, ale stále slouží a projel toho už celkem dost . Stále si říkám, že by to chtělo jej vylepšit v interiéru, ale stále není čas. Jednou za rok ho vytáhnu na týden a děcka jsou spokojené. Loni jsem s tím jel do Žamberka a po dálnici jsem to celkem hnal okolo 150km/hod i celou cestu a myslím že to sežralo něco okolo 6,5L/100Km, ale když s tím jedu normálně, tak okolo 5,5L/100km. Trucovnu v karavanu ale nemám, protože je ustájen v garáži 5Km od mého bydliště. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Červenec 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2016 Marine je fakt krásný. Ta spotřeba? To je až neuvěřitelné. To jsem si myslel jak já mám dobrou spotřebu. Dáreček od mé nejmilovanejsi. Je více barevný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Červenec 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 Tak proběhla nějaká ta noční WAPka:) plus luxoval. Musím nechat interier profesionálně vytepovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 Máš to moc parádní a je vidět že se tomu rád věnuješ ! Deštník je super ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.