driver Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Mám zadní laděný výfuk s dvoukoncovkou.Ale nemá skoro žádný zvuk.Jde mi o to aby měl zvuk při vyšších otáčkách,ale nebyl moc slyšet v kabině.Našel jsem na netu hladký střed od Laityngu.Neuberu nějak výkon motoru,když tam bude ten hladký střed?Čím se liší dynamizér? http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuky/l...ia/octsdbt.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Na dynamizér se vykašli, jestli chceš tak dej ten holej, jen trubku, ale stejně to nejvíc dusí katík. Když necháš kat, tak by se výkon neměl změnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Mám zadní laděný výfuk s dvoukoncovkou.Ale nemá skoro žádný zvuk.Jde mi o to aby měl zvuk při vyšších otáčkách,ale nebyl moc slyšet v kabině.Našel jsem na netu hladký střed od Laityngu.Neuberu nějak výkon motoru,když tam bude ten hladký střed?Čím se liší dynamizér? http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuky/l...ia/octsdbt.html [/quote Středový tlumič na tvém autě je tlumič hluku né koncový toe jen absorbční komora takže pokud chceš aby auto mělo zvuk buď zruš kat a hlavně ten středový tlumič a nebo nechej kat ,ale každopádně středový tlumič musí ven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Já mám od laityngu zadní lazenej a čistej střed občas musim říct že mi to vadí jak to řve spíš když jedu domu večer po práci ale jinak je to pěknej zvuk já to i nahrál na volnoběh ale nevim jak to sem vložit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 tak dej link na youtube... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 No vidiš to mě nenapadlo, ale to co jsem nahrál mobilem je hnus zejtra nahruju líp a nechám i přítelkyni šlápnout na plyn protože za tuhle kvalitu bych se styděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driver Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Tak výkon by se neměl změnit,když dám hladký střed?Nahoru samozřejmě jo. ;) Jak bude hodne hlučný?o kolik % 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Tak výkon by se neměl změnit,když dám hladký střed?Nahoru samozřejmě jo. ;) Jak bude hodne hlučný?o kolik % Je to docela dost slyšet to každopádně dost záleží na typu koncového tlumiče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.