Vectom Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Zdravim.Mám problem pořád mi svití na octavě 1.9tdi 02,že nemám zavřené dveře.Problém je v tom,že nevím které.Dá se to nějak zjistit přes diagnostiku .A jak né tak jak na to.Dík za pomoc. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Zdravim.Mám problem pořád mi svití na octavě 1.9tdi 02,že nemám zavřené dveře.Problém je v tom,že nevím které.Dá se to nějak zjistit přes diagnostiku .A jak né tak jak na to.Dík za pomoc. no vypadá to na mikrospínač v zámku mrkni na dveře které nejdou zamykat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Zamykam centralem a to se zamknou všechny dveře aji otevřou bez problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Zamykam centralem a to se zamknou všechny dveře aji otevřou bez problému. Mrkni na ten mikrospínač je to opravdu dost častá závada!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Jo dík za radu ,ale kde ho mám hledat.Je ten mikrospínač v každych dveřích?A nebo někde jinde.Jinak bych musel postupně zkoušet po dveřich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Jo dík za radu ,ale kde ho mám hledat.Je ten mikrospínač v každych dveřích?A nebo někde jinde.Jinak bych musel postupně zkoušet po dveřich. Je přímo v zámku mrkni na octavia club je tam návod na výměnu i s fotkama ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Opraveno a funguje... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.