Sharkys Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 ...existuje něco jako Bluetooth GSM modul s podporou LTE jako náhrada za 3C8035730D - Bluetooth Premium ? Nevím proč, ale má jednotka s daty zdá se funguje pouze na 3G, na 2G (EGDE) nikoliv... jakmile jsem na vesnici, jsem bez dat, ve městě v pohodě (mám režim GSM auto (nebo něco podobného), myslím, že jsem kdysi zkoušel i GSM Only).... už jsem to tu kdysi řešil a nikdo neporadil, tak si říkám, zda-li neexistuje nějaký novější modul kompatibilní i s RNS510... Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 A nemůže to být operátorem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sharkys Odesláno Červen 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 A nemůže to být operátorem? Asi ne :-( Před tím TMobile, teď Vodafone.. Odesláno z mého LG-H960 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomekkk Odesláno Červen 7, 2016 Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 Ahoj, jsem na tom úplně stejně jako Ty. V autě mám jednotku 3C8035730E a pokud na maxidotu nesvítí ikona 3G, tak prostě internet nefunguje...tím pádem je funkce WLAN na těchto jednotkách téměř k ničemu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sharkys Odesláno Červen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 Zajímavé, tak není to nakonec nějaká chyba ve firmware těchto jednotek (ani nevím, jestli to jde flashnout...) ? Možná je to anténou ? Kupoval jsem jí přesně kvůli tomu, ale mobil, navigace (např. Waze) má dost problém většinou připojení rozdýchat. Chlapi poraďte někdo .....prosím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomekkk Odesláno Červen 7, 2016 Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 no já mam jen malou GSM anténu v autě, ty máš klasickou GSM na střeše? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sharkys Odesláno Červen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 Mám na střeše, resp. původně tam byla jiná jednotka Premium z výroby, signál mám perfektní a lepší než z mobilu...takže snad ano :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Červen 7, 2016 Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 Teď řeším trochu něco jiného, ale souvislost to má. Nejde udělat hovor bez výpadků. (Z mnoha tlf Sony Xperia zatím funguje) Přemýšlel jsem o zesilovači signálu a tím i narazil na frekvence jednotlivých operátorů. Těch je několik a něco pro hovor a něco pro net. A to by mohl být problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomekkk Odesláno Srpen 19, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2016 Je tu mrtvo, přesto se zeptám povedlo se Ti(Sharkys)zjistit něco nového? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sharkys Odesláno Listopad 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2016 Je tu mrtvo, přesto se zeptám povedlo se Ti(Sharkys)zjistit něco nového?Vůbec :-( Odesláno z mého LG-H960 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.