MILAN FROLKA Odesláno Červen 14, 2016 Sdílet Odesláno Červen 14, 2016 ahoj dnes jsem si namontoval radio bulltronics X16CB video odkaz takže ještě stým neumím a první dojmy dal jsem k tomu i parkovací kameru zatím + montáž v pohodě zelené podsvícení ovládaní nastavení parkovací kamera zobrazuje všechno ovladání (klimu vyhřívání atd) tel. HF sada navigace i z mapama při parkovací kameře ukazuje kam asi auto pojede podle natočení volantu cena i z kamerou 7300 zatím mínusy musím dokoupit nový rámeček (středový na tyto rádia nevíte kde nejlíp ?mám 2011 a klimatronikem) nelíbí se mě grafika radia je červená i když má rds předvolby zobrazuje v čísle frekvence ne v nápisu pokut lze změnit nevím jak) filmy na usb zatím nevím co to bere a zda to musí být nějak upravené standartní stažené filmy mě to nevzalo jen nějaké staré v malém rozlišení .... ještě se na to mrknu telefon má to svou HF sadu spároval se super načetl kontakty ale zatím to nějak nesmyslně řadí jestě to budu testoval ... co mě štve že v autě přestala fungovat orig. HF sada a hlasové vytáčení (sada jede jen nejde zvuk přes rádio kdyby někdo věděl jak ..?.....radši bych nechal tu orig. máte ho někdo jak jste spokojeni ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 15, 2016 Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 myslim, ze mas to iste co pise v tejto teme http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=31659 (foto je az v 17tom prispevku) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.