Niky Odesláno Červenec 10, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 Zdravím, mám takový problém Octavie I 97. Po tom co se mi přestalo fungovat stahování všech oken se připojil zásadnější problém. Nejdou mi otevří dveře u řidiče ani zevnitř - při zatáhnutí za kliku čudlík ve dveřích vysune ale při puštění se zase zasune. Vložka zámku je už delší dobu mimo provoz - má centrál - takže jsem odemykal a zamykal přes kufr. Auto jsem zdědil a rád bych ho trochu dal dohromady. Teď je otázka - jak mám ty dveře otevřít abych se mohl podívat co je tam špatně? Lozit přes sedadlo spolujezdce není moc fajn :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 bolo to tu popisane uz viackrat, nejake naznaky napriklad tu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
komener Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 Aj ti vypisalo nejaku chybu ci nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niky Odesláno Červenec 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 bolo to tu popisane uz viackrat, nejake naznaky napriklad tu Tam se ale jedná o zadní dveře, přední jsou asi vetší problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 je to to iste, musis bud rozobrat, alebo znicit tapacir 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest andrej1 Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 to je uplne jedno ci predne ci zadne, problem je s tym tak ci tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 Ahoj,nevim kam to napsat tak to pripichnu sem.Muj problem spociva v tom ze central funguje normalne.Zamkne, odemkne jednou za cas kdyz jsou vedra tak odemknu,ale dvere u spolujezdce zustanou zavrene a nejdou ote rit ani klickou zevnit.Musim parkrat zmacknout tlacitko na odemknuti pak tam neco jako by preskoci a uz se dvere odemnkou.Kdyz je chladno tak to funguje sice obcas taky zazlobi.Nevite cim by to mohlo byt? Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 Vymontuj zamok zo dveri, rozober, prekontroluj (aj elektriku aj mechaniku), vycisti, premaz a namontuj. :) Doporucujem co najskor to riesit, aby si neskoncil s trvale zamknutymi dverami... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.