Přejít na obsah

zahada klimatizace

coberk

Doporučené příspěvky

Zdravim mam takovou zahadu na klimatizaci mam clinatronic cetl jsem v jednom tenatu ze to nekdo resil to sami co ja ale nedocet aem se jak to dopadlo tak k veci uz tak mesic pozoruju jak to hur klimuje za vysokych teplot venku kolem 30stupni tak sem si rek becham to naplnit a urcite to bude dobry i kdys jsem to nechaval plnit minuly rok zacatkem jara tak vcera me vytahly 450g chladiva ma byt 750g tak to doplnily do plna,nic se nezmebilo chladi to jako predtim nic moc zapnu klimu vetrak se zapne spojka sepne ale nechladi tluata trubka je tepla uzka studena,kdyz jedu rano do prace ak zapnu klimu a ejhle chladi krasne akorat je takovej tezkej a dusnej vzduch trubka tlusta je lwdova orosena uzka je tepla takze naopak kDys je venku kolem 30 dokazal by me nekdo rict nebo kdo se s tim setkal co by to mohlo delat ? Dekuji

Odkaz ke komentáři

Daji se ty tlaky zjistit i ted kdys to funguje a je pocasi kolem 20stupni ? Jeste me napadla jedna vec ma na vykon klimy vliv klinovy remen ? Co kdys je treba uvolnen koukal jsem na napinak remene (tlumic vibrac) a mele se jak koza jestli to na to muze mit treba vliv ?

Neznas nekoho kdo by se v tom umel pohrabat ? Odkud jsi ? Tady v mem okoki jsou jen hadači co to nwjspia moc neumi a nerozumi tomu

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...