squirrelcze Odesláno Srpen 17, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2016 Přidávám pozitivní zkušenost s Auto pneu Vulkán http://www.pneuvulkan.cz/ Nechával jsem si na počkání seřídit geo na přední nápravě OI. Bezproblémová tel. domluva na termínu, super jednání na místě. Krom geometrie jsem taky chtěl zvednout auto a zběžně si omrknout výfuk a spodek celkově, v tom mi bez problému vyhověli. Geo seřídili na 1* a za zvednutí auta si ani nic neúčtovali. Takže za mě OK a doporučuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 28, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2016 Já si tam jednou u nich nechával (2 roky zpět) opravit alu kolo, které jsem odřel o obrubník a s jejich prací jsem byl fakt spokojenej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Září 6, 2016 Sdílet Odesláno Září 6, 2016 No ja tam byl take na opravu disku jeste s o2,oprava super,cozpak to ale nasledne po tydnu mi volali ze jsem zaplatil mene nez jsem mel a at se stavim,na mou otazku zda to mysli vazne a kontrolu udaju mi nahlasili spz ktera nebyla moje,navic jsem tam pry opravoval BMW,trosku mne prekvapili a mam v ne uz mensi duveru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Září 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2016 Tak to je dobrej fail :) Ale hlavně že se to nakonec vyřešilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.