Guest ppp Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Zdravím Vás, mam nekolík dotazu se kteryma mi nejak nikde v servisech nedokazou poradit.. 1. U palubniho PC mi nefunguje tlacitko OK, pouze funguje jako reset, tzn., nelze snim prepinat prumernou spotrebu 1 a 2, chybi mi tam pocet ujetych kilometru - jak 1 tak 2, kdyz listuju pomoci tlacitka nahoru nebo dolu zobrazi se pouze - prumerna rychlost 1,2, spotřeba 1,2, okamzita spotreba a dojezd - u neho pro zmenu chybi symbol pumpy..da se s tim neco udelat?? 2. Potreboval bych se zeptat zda jde udelat nejaky upgrate jednotky aby mi sla funkce CONER a nechce mi porad prehodit aby mi misto xenonu svitily mlhovky...po prepnuti vypinace do polohy auto sviti pouze predni obrysova svetla, nic vic, po navsteve v servisu mi to prepli tak, ze jakmile zapnu klicky rozsviti se xenony vcetne zadnich svetel a budiku, takze klasicke tlumene, a posledni u funkce coming home - jde nastavit at misto xenonu sviti mlhovky? Diky za odpoved popripade radu kam muzu zajet at mi to nekdo nastavi tak jak bych potreboval, dikyyy jeste jednou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.