Přejít na obsah

A3 8P Rok 04


Guest ppp

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás,

mam nekolík dotazu se kteryma mi nejak nikde v servisech nedokazou poradit..

1. U palubniho PC mi nefunguje tlacitko OK, pouze funguje jako reset, tzn., nelze snim prepinat prumernou spotrebu 1 a 2, chybi mi tam pocet ujetych kilometru - jak 1 tak 2, kdyz listuju pomoci tlacitka nahoru nebo dolu zobrazi se pouze - prumerna rychlost 1,2, spotřeba 1,2, okamzita spotreba a dojezd - u neho pro zmenu chybi symbol pumpy..da se s tim neco udelat??

2. Potreboval bych se zeptat zda jde udelat nejaky upgrate jednotky aby mi sla funkce CONER a nechce mi porad prehodit aby mi misto xenonu svitily mlhovky...po prepnuti vypinace do polohy auto sviti pouze predni obrysova svetla, nic vic, po navsteve v servisu mi to prepli tak, ze jakmile zapnu klicky rozsviti se xenony vcetne zadnich svetel a budiku, takze klasicke tlumene, a posledni u funkce coming home - jde nastavit at misto xenonu sviti mlhovky?

 

Diky za odpoved popripade radu kam muzu zajet at mi to nekdo nastavi tak jak bych potreboval, dikyyy jeste jednou.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...