da.blaze Odesláno Září 9, 2016 Sdílet Odesláno Září 9, 2016 Zdravím, nedávno jsem koupil Octavii a všiml jsem si, že na rádiu (originál škodovácké Audience) občas problikne nápis "PHONE". Zkusil jsem na telefonu (iPhone) najít bluetooth zařízení a objevilo se mi tam Nokia ck-7w. Povedlo se mi to spárovat s telefonem a když zkusím někam zavolat, tak to telefon pozná a pustí zvuk do repráků v autě. Doteď všecko OK, ale zvuk funguje pouze od volaného - nepřenásí se můj hlas. Jakoby někde chyběl nebo nebyl zapojený mikrofon (mikrofon v telefonu to nebere). Prohlédl jsem auto a jediné, co jsem našel, je asi 10 cm dlouhá černá plastová tyčinka nad předním sklem (pod stropem) spolujezdce, od které vede sloupkem kabel někam dovnitř. Nemáte s tím prosím někdo zkušenosti? Jestli nestačí jenom něco zapojit, případně sehnat nějakou drobnost (mikrofon), aby to fungovalo (když už to tam je)? Díky za informace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Září 9, 2016 Sdílet Odesláno Září 9, 2016 Ahoj ta plastová tyčinka by mohl být mikrofon. Pošli foto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
da.blaze Odesláno Září 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2016 Přikládám. Ještě jsem to prohlížel a pokud by to byl mikrofon, tak bych tam čekal někde dírku (dírky), ale nic takového jsem nenašel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Září 9, 2016 Sdílet Odesláno Září 9, 2016 (upraveno) To nevypadá na mikrofon. Vypadá spíš jako anténa na gsm. Musíš buď najít mikrofon co ti dávám do odkazu a nebo pokud tam není tak přikoupit a zapojit a mělo by to frčet. https://www.tsbohemia.cz/nokia-externi-mikrofon-mp-2-pro-sadu-do-auta-nokia-bulk-baleni-_d126149.html Upraveno Září 9, 2016 uživatelem Tomasoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
da.blaze Odesláno Září 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2016 Díky za info! Ten mikrofon se pak zapojuje kam, někde zezadu do rádia? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Září 10, 2016 Sdílet Odesláno Září 10, 2016 Někde bude schovaná jednotka od toho HF.Zkus jít po káblíku od rádia.Ještě bys měl mít ovládací kolečko k tomu hf. Ale asi to dokáže fungovat i bez něj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Září 12, 2016 Sdílet Odesláno Září 12, 2016 Přesně jak píše Tomas6 zapojuje se přímo do jednotky HF. Já ji měl než jsem přešel na origo HF umístěnou v prostoru mezi odkládací schránkou spolujezdce a rádiem, ale může být i jinde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
da.blaze Odesláno Září 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2016 Díky, pohledám tu HF jednotku - chápu z popisu správně, že by měla být přístupná (nemělo by být potřeba cokoliv rozdělávat, např, vytahovat celé rádio)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Září 13, 2016 Sdílet Odesláno Září 13, 2016 Může být kdekoliv.I pod rádiem.Nebo pod volantem a nebo někde u spolujezdce pod kastlíkem. A nebo někde úplně jinde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Září 13, 2016 Sdílet Odesláno Září 13, 2016 Obávám se že úplně snadno dostupná nebude. Budeš určitě nějaký plast či kryt demontovat. Zjisti kde je a pak napiš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gardiny Odesláno Říjen 24, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2016 Ahoj, mám v autě uplně to stejné HF od Nokie a mikrofon mám klasický nahořu stropních světel, jeslti chceš můžu poslat foto ;-). a vše funguje v pořádku. Mimochodem žádnej káblík od tam nevede, nevím jak to funguje :D, ale funguje to .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sandman.21 Odesláno Listopad 9, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 Mam stejny hf v O2 a mikrofon mam taky u hlave vedle ovladace stropniho svetla. Jen teda dost si druha strana stezuje ze me pri telefonovani slysi jakoby s ozvenou nebo 2x.Resil nekdo podobny problem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olegpros Odesláno Listopad 9, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 nedá sa to nejako nastaviť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sharkys Odesláno Listopad 14, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2016 (upraveno) Mam stejny hf v O2 a mikrofon mam taky u hlave vedle ovladace stropniho svetla. Jen teda dost si druha strana stezuje ze me pri telefonovani slysi jakoby s ozvenou nebo 2x.Resil nekdo podobny problem? Obávám se že to je nekompatibilita HF sady Nokia s nejnovějšími telefony, schválně vyzkoušej nějaký starý, hloupý telefon. Odesláno z mého LG-H960 pomocí Tapatalk Upraveno Listopad 14, 2016 uživatelem Sharkys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.