slanecek Odesláno Září 11, 2016 Sdílet Odesláno Září 11, 2016 Zdravím koupil jsem si Octavii II před FL r.v. 2007 ale chtěl bych do něj místo stream radia co zde je dostat bolero a k tomu i nejaký vstup pro USB četl jsem že je nutno dát bolero ze supa a vyměnit RJ parkováků + gateway parkováky mám jen zadní ale nikde sem nenašel ani náznak toho kde se to dá sehnat a za jakou cenu. Dále bych chtěl vyměnit palubní PC co tam mám za maxidot je to též možné? pokud ano kolik to asi tak stojí? A poslední věc výměna obyčejného volantu za multifunkční volant, který by uměl příjmat hovor teda pokud je to možné a pokud ano taky by mě zajímala cena toho volantu + instalace a všechno tohle dohromady jestli by to někdo zvládl tady Zlínský kraj, Jihomoravský kraj nebo Olomoucký kraj a okolí děkuji. :) Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 11, 2016 Sdílet Odesláno Září 11, 2016 zavolej Vasovi, ten je z prostějova http://cardiagnostik.cz/ Lepší možnost asi neseženeš Odkaz ke komentáři
slanecek Odesláno Září 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2016 Děkuji a je teda možnost všeho i výměna toho volantu za multifunkční i ty budíky za maxidot? Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Září 11, 2016 Sdílet Odesláno Září 11, 2016 Všetko je možné, prípadne ešte Alessi v okolí Brna... toho nájdeš tu na fóre Odkaz ke komentáři
slanecek Odesláno Září 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2016 Super moc díky za rady kluci a ještě jeden malý dotaz mám to auto koupené cca 2 týdny první týden a pár dní mi fungoval i tempomat ale ted když dám na páčce tempomatu on a mačkám nahoru dolů tempomat ne a ne se zapnout nevíte kde by moh být problém? Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 11, 2016 Sdílet Odesláno Září 11, 2016 To bude chtít asi diagnostiku, u některých MR byl problém s páčkou kde přestal fungovat kontakt, nicméně takhle se to těžko odhaduje Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 12, 2016 Sdílet Odesláno Září 12, 2016 Kontakty jsou napsané, všechny ostatní závady a jejich odstranění je popsané tu na fóru. Takže zamykám. ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky