ffugas Odesláno Září 13, 2016 Sdílet Odesláno Září 13, 2016 Hojda, mám Laurinku s multifunkčním volantem, který bych chtěl zprovonit na rádio Alpine. Vím, že k tomu jsou redukce, ale prý je to u O1 velký problém. Proto se chci zeptat jestli to někdo má a funguje mu to. Co použil a jaký. Jsou na to sady, ale již jsem měl dvě a ani jedna nefaká, tak jsem je vrátil. Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ffugas Odesláno Září 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2016 Hm, tak koukám, že tohle nikdo neumí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Salivato Odesláno Září 16, 2016 Sdílet Odesláno Září 16, 2016 Ahoj všichni, nebyl by tu někdo tak moc hodný a neposkytl by mi schéma svazku od MF volantu ? (r.v.2003) Mam dodělaný volant z faceliftovaného Superbu a chci si vyměnit volant zpět za Octavacký. Vím že jsou tam jen jinak napinované kabely, pěkně prosím smutně koukám, at si to muzu přepinovat. Díky Jirka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ffugas Odesláno Září 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2016 Klidně ti ho pošlu, nevím jak se do tohodle zázraku vkládají obrázky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Salivato Odesláno Říjen 17, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 Klidně ti ho pošlu, nevím jak se do tohodle zázraku vkládají obrázky. Ahoj pošli mi ho prosím na email jiri.bodlak@email.cz mooooc děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.