Přejít na obsah

ffugas

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

ffugas's Achievements

0

Popularita

  1. ffugas

    Schema MF volantu

    Klidně ti ho pošlu, nevím jak se do tohodle zázraku vkládají obrázky.
  2. ffugas

    menic 12V-5V

    Mě osobně se líbí ta první varianta, kterou si zavrhnul. Pokud použiješ i montážní desku, kterou mají na stránkách, mám problém s teplem vyřešen, jelikož deska funguje i jako chladič a je z hliníku. Mimochodem ono toho tepla moc vznikat dle mého nebude.
  3. ffugas

    Schema MF volantu

    Hm, tak koukám, že tohle nikdo neumí
  4. Hojda, mám Laurinku s multifunkčním volantem, který bych chtěl zprovonit na rádio Alpine. Vím, že k tomu jsou redukce, ale prý je to u O1 velký problém. Proto se chci zeptat jestli to někdo má a funguje mu to. Co použil a jaký. Jsou na to sady, ale již jsem měl dvě a ani jedna nefaká, tak jsem je vrátil. Díky za rady.
  5. Máte někdo zapojený multifunkční volant na neorigo rádio a funguje mu to? Pokud ano, co k tomu potřebuju, aby to makalo. V prodejně mi tvrdily, že u Octavie 1 je to problém.
  6. Hojda, měnil jsem mikrospínač v zámku a samozřejmě mi vypadla jistící miska. Ale za boha nemohu přijít na to, jak tam má být správně. Prosím o radu či nějaké foto nebo schéma. Díky
  7. Našel jsem doma kabel COM/USB, zkusím jej spojit s kabelem USB/OBD a uvidím jestli to pofrčí Cosby: odkud seš? Jestli by si mi to případně za poplatek nezprovoznil když to nepůjde mě. Díky
  8. Hanzl: Počítač problém není, ten seženeš snadno od kohokoliv, problém je kabel. Taky bych někomu klidně zaplatil, ale nemám komu. Mám doma redukci COM/USB a USB kabel na VAG mám taky. Tak to zkusím s redukcí a uvidím jestli se chytne.
  9. Hanzl: nesmíš použít virtualizaci DOSu, ale pouze čistej DOS, kterej musíš naBOOTovat. Já s tím problém nemám, uměl bych to, ale nechce se mi kvůli tomu kupovat kabel s COM portem. Cosby: tak hoď návod když to víš a pouč zde neznalé Kaje: tak v tom žij dál. Je to přesně jak píšeš. Jinak to lze pouze přes VDS PRO, kterej USB kabel nedokáže v DOSovským systému najít. To je důvod proč je třeba kabel s COM portem.
  10. Hoj, nenašel by se někdo z okolí jižních čech kdo by mi udělal na O1 stahování oken dálkou? Mám jen kabel na USB a s tím o nedávám. Případně kdo by měl kabel na com port. PC bych měl. Dík
  11. ffugas

    Výměna komfortky

    Díky, ale to proletování bylo první co jsem zkoušel. Bohužel to nepomohlo. Proto jsem se rozhodl pro koupi použité komfortky.
  12. Hojda, pokud to někde na fóru je tak se omlouvám, ale nikde jsem to nenašel. Musel jsem vyměnit komfortní jednotku díky blbnutí světel v interiéru. Poslední čísla komfortky jsou 799AH (zachoval jsem stejný typ). Nyní už osvětlení jde. Problém mám ten, že nefunguje dálka a nejde mi to spárovat. Navíc když odemknu klíčem, tak se mi rozblikají blinkry jako by to mělo alarm. Asi mělo alarm to auto, z kterého to bylo vyndaný. VAG mám, jen bych potřeboval od někoho návod jak to naprogramovat, deaktivovat alarm a spárovat klíč. Případně i jak udělat, abych dálkou mohl ovládat i okna, který jdou nyní pouze klíčem v zámku.
×
×
  • Vytvořit...