Balrog Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Viděl jsem hodně fotek zavařenejch kapot a moc se mi líbí,jen nevím co na to STK a Policajti?Má s tím někdo zkušenosti?Je to hodně pracný udělat?Jen teoreticky o tom uvažuji.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 co přesně myslíš tím zavařením? zamračení? já s tím jezdil přes rok a pohoda, na STK jsem přehodil kapotu, práce tak na půl hoďky :o jinak jeden policatj při běžně silniční prohlídce mi to i pochválil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 JJ myslel jsem zamračení.Ti to pochválily?Tak jsi měl docela kliku.Takže bych neprošel ani z mračítkama u STK?protože zavařená haupna je skoro to samé nebo ne?Jen,že mračítka můžeš sundat.Když to máš zavařené i přes masku nevadí to Chladiči? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Mracitka nie su problem, tie maju homologaciu. S mracenim kapoty je to horsie, tam Ti mozu tvrdit, ze napriklad znizujes cinnu plochu svetiel, robis nedovolene zasahy do konstrukcie auta, ktore su potencialne nebezpecne, ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 jj, záleží na koho natrefíš že no já měl předtím mračítka od Elis Plastu a na nich bylo přímo napsáno, že jsou homologovány pro závodní účely :D pokud máš xenony, tak by mračítka nevadily, protože si nesnižuješ účinnou plochu.. ale podívej se kolem sebe, kolik aut s mračítkama jezdí a bez problémů ;) ale zavařená kapota je čistší :) proč by to vadilo chladiči??? :D ten má snad nasávací otvory dole :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Hm to máš vlastně pravdu,sorry.Právě se mi líbí,že je to čistější a lépe to vypadá.Mám xenony takže by ani neměla vadit za zavařená kapota.Ty jsis to dělal sám?Je to těžké?Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 nn, já sem si sehnal celou kapotu.. ale měli by to udělat v každý autoklempírně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Si myslím,že doma by to taky šlo?koupím novou haupnu a na staré se vyřádím,stejně mám nějakej nahov... lak.Při nejhorším budu mít novou kapotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 tak jestli umíš s COčkem, tak no problema jen vymyslet nějakej pěknej tvar :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Já neumím a má ho kámoš,ten to umí.No mě se líbí ty mračítka co mám,ale chtěl bych je zhruba stejné udělat na kapotu a přední masku bych chtěl také upravit a zmenšit,ale ještě nevím přesně jaký styl?Jestli tu co mám a nebo upravým originální masku?Budu experimentovat a uvidím jaký bude výsledek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JendaDC Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Ahoj,co se týká exterieru,mám dotaz.V případě namontování spojlerů,nebo paketu,či bi-xenonu,myslím celé lampy,je problém na stk a s policií?Uvádí se tyto změny do TP? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.