MartinRS-CR Odesláno Září 23, 2016 Sdílet Odesláno Září 23, 2016 Ahoj všem Chci si v Columbusu vyměnit mechaniku. Čekají mě nějaké nepříjemnosti při odpojení Columbusu a opětovném zapojení? Nějakej odblok nebo tak něco? Nerad bych byl něčím překvapen. Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 24, 2016 Sdílet Odesláno Září 24, 2016 Vytáhleš,sundáš vrchní plech,odšroubuješ mechaniku,dáš novou a je to.Nic se nestane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS-CR Odesláno Září 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2016 Já právě někde četl, že se třeba po dopojení baterie pak musí zadávat nějakej PIN na odblokování Columbuse, tak jsem měl strach, jestli tohle nebude potřeba i při odpojení navigace z auta. Měl jsem ji už totiž v autě při zakoupení a nevím, kde bych ten PIN pak vzal. Jestli je někde napsanej v dokumentech co jsou k autu nebo tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 25, 2016 Sdílet Odesláno Září 25, 2016 nebude potřeba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS-CR Odesláno Září 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2016 OK, díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.